TV-ohjelmatHoroskooppiBlogitNauris.fiVaihtoautotTietovisatReseptit

Sanan emancipation käännös englanti-suomi

 • vapautus
 • vapauttaminen
  Naisten vapauttaminen ja suojelu ovat ehdoton edellytys sille, että seksuaalisen väkivallan käyttö sota-aseena saadaan loppumaan. Their emancipation and protection are the sine qua non in putting a stop to the use of sexual violence as a weapon of war. Kansan vapauttaminen ja maan toiminnan sujuvuus edellyttävät lisäksi taloudellista hyvinvointia ja sosiaalista yhteenkuuluvuutta. Economic well-being and social cohesion are essential conditions for the emancipation of a people and the smooth running of a country.
 • emansipaatio
  Tarvitsemme johdonmukaisuutta, ja on sanomattakin selvää, että politiikan tavoitteena olisi oltava edelleen emansipaatio ja naisten oikeudet. We need coherence, and it goes without saying that the policy should still be aimed at emancipation and women's rights. Tässä yhteydessä niin usein mainittu Euroopan parlamentin "emansipaatio" on minusta pikemmin hyvin häiritsevää emansipaatiota EU:n kansalaisista. The 'emancipation of the European Parliament' that is so often quoted in this context seems to me to be more like a very disturbing emancipation from EU citizens.
 • tasa-arvoistuminen (esim. naisten)
 • vapautuminen
  Naisten taloudellinen vapautuminen on yksi niistä tehtävistä, jotka on hoidettava ensin. The economic emancipation of women is one of the first tasks. Tämä saattaa johtua myös siitä, että Burundissa hutujen vapautuminen ei ollut levinnyt yhtä laajalle. However, that might also be due to the fact that emancipation amongst the Hutus was less widespread Ne tietävät, että historiasta vapautuminen on mahdollista vain poliittisen jakamisen ja globaalin oikeuden hankkeen kautta. They know that the emancipation of history is only possible through a project of political sharing and global justice.

Sanan emancipation määritelmät

Esimerkit

 • US President Abraham Lincoln was called the Great Emancipator after issuing the Emancipation Proclamation in 1863.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja