VaihtoautotBlogitViihdeHoroskooppiTietovisatReseptitTV-ohjelmat

Sanan embellish käännös englanti-suomi

  • kaunistaa
  • kaunistellaNeuvoston ei kuitenkaan tarvitse kaunistella totuutta, ja siksi sanamuodot ovatkin erilaiset. The Council, however, has no need to embellish reality, which is why there are differences in formulation. Toisen kuulimme Luca Romagnolilta, joka esitti ehdotuksen, jonka alkuperää ei todellakaan voida kaunistella. The second one we heard from Mr Romagnoli, who has come out with a proposal whose origin can certainly not be embellished. Kansat eivät ole ostettavissa, niiden tietoisuus ei ole kaupan, ja mitä enemmän yritätte kaunistella tilannetta, sitä kiivaampaa on kansojen vastarinta. People are not accounts; their consciences cannot be bought off and however much you try to embellish the facts, you still have to contend with the people.
  • somistaa
  • koristellaToivon, että tarkistamalla tätä asetusta parlamentti voi kerralla yksinkertaistaa pikemminkin kuin koristella ja tehdä merkinnöistä kuluttaja-, teurastaja- ja maanviljelijäystävällisiä. I hope that in amending this regulation Parliament can for once simplify rather than embellish and make the labelling of beef consumer-, butcher- and farmer-friendly. koristelivat joulukuusen
  • parannella

Sanan embellish määritelmät

Esimerkit

  • The old book cover was embellished with golden letters
  • to embellish a story, the truth

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja