ReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotBlogitTietovisatJääkiekon MMViihde

Sanan emit käännös englanti-suomi

  • emittoida
  • lähettääStarttipistoolin laukaus lähetti juoksijat liikkeelle.Obama lähettää Afganistaniin 30 000 lisäsotilasta.Lähetin Matille kirjeen.
  • päästääSe on kuitenkin erityisen tärkeää niille maille, joiden energiateollisuus on historiallisista syistä sellainen, että se päästää ilmaan suuria määriä hiilidioksidia. In particular, however, it is important for countries whose energy industry - for historical reasons - emits large amounts of CO2. Ja nyt asiaan. On tunnettua, että maantieliikenne kuluttaa paljon energiaa ja päästää suuret määrät pakokaasuja ympäri Eurooppaa. To come to the point, we are all aware that road traffic consumes a great deal of energy and emits huge volumes of exhaust fumes throughout Europe. On kuitenkin myös totta, että tuottaakseen näitä polttoaineita jalostamojen pitää kuluttaa enemmän energiaa ja päästää enemmän saastuttavia kaasuja. It is, nonetheless, true that refineries need to consume more energy and emit more polluting gases in order to produce these fuels.
  • päästöoikeusEU:n ilmastopolitiikan tärkein työkalu makaa kuitenkin kanveesissa päästöoikeuksien ylitarjonnan takia. (yle.fi
  • säteilläYlpeä äiti säteili onnesta.

Sanan emit määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja