TietovisatHoroskooppiNauris.fiTV-ohjelmatBlogitReseptitVaihtoautot

Sanan emotionally käännös englanti-suomi

  • emotionaalisesti
    Solidaarisuus kulkee käsi kädessä vakauden kanssa valtionvelkamarkkinoiden emotionaalisesti latautuneessa yhteydessä. Solidarity goes hand in hand with solidity in the emotionally charged context of sovereign debt markets. Tämä on toki emotionaalisesti herkkä kysymys, mutta silti haluaisin itse korostaa hyvin käytännönläheisiä näkökulmia. This is obviously an emotionally delicate issue, but, nevertheless, I would like to stress the practicalities of the matter. Nyt pääasiallinen hoitovastuu on dementiapotilaan puolisolla tai lapsella, ja se voi olla hyvin kovaa työtä ja emotionaalisesti uuvuttavaa. Currently, the main responsibility of care tends to lie with the spouse or child of the dementia patient, which can be extremely hard work and emotionally gruelling.
  • henkisesti
    Monet naiset ovat vammautuneet fyysisesti ja henkisesti. Many women have been physically and emotionally scarred. Minulla on ollut kunnia osallistua tähän menestykseen ja tukea prosessia jonkin matkaa henkisesti. I have simply had the honour of being able to have a part in this success story and of accompanying it a short way emotionally. Ihmiset, joita hänen joukkonsa rikokset ovat eniten henkisesti ja fyysisesti haavoittaneet, eivät ole koskaan vaatineet kostoa, vaan edelleen vielä nytkin sivistyneesti totuutta ja oikeutta. The people most emotionally and physically wounded by the crimes of his gang have never asked for revenge but, most civilly, even now, they ask for truth and justice.
  • tunteenomaisesti
    Tällöin asiaa ei saa kriminalisoida tai suhtautua siihen tunteenomaisesti, vaan meidän on todella paneuduttava aiheeseen. I am not talking about criminalising it or reacting to it emotionally, but we must tackle this subject.

Sanan emotionally määritelmät

Esimerkit

  • Physically, it was easy, but emotionally it was the hardest thing Ive ever done.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja