ReseptitViihdeVaihtoautotTietovisatBlogitTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan english käännös englanti-suomi

 • englanti
  Englanti on äidinkieleni, mutta en ole englantilainen: olen irlantilainen. English is my mother tongue, but I am not English: I am Irish. Englanti on jo lennonjohdossa yleisesti käytettävä kieli. English is already the language of air control. Madridin sopimuksessa tunnustetaan ainoastaan englanti ja ranska. To be precise the Madrid Agreement uses only English and French.
 • englantilainen
  Englanti on äidinkieleni, mutta en ole englantilainen: olen irlantilainen. English is my mother tongue, but I am not English: I am Irish. Nyt seuraa hollantilais-englantilainen yhteistyökokeilu. I now embark upon an exercise in Dutch-English cooperation. Oma veljeni, joka on englantilainen kuten minäkin, oli tekninen piirtäjä. My own brother, English like myself, was an engineering draughtsman.
 • englanninkielinen
  Tämä on vanha englanninkielinen sananparsi. That is an old English saying. Englanninkielinen teksti on todistusvoimainen. The English version is deemed authentic. Minulla on nyt edessäni vain englanninkielinen teksti. I only have the English text with me now.
 • brittiläinen
  Hän väitti, että tekstissä olisi pitänyt lukea " englantilainen liha" eikä " brittiläinen liha" . He claimed that the text should have read 'English meat' instead of 'British meat' . Hän väitti eilen, että hän oli kirjoittanut tarkistuksen alkuperäiseen versioon sanat " englantilainen naudanliha" , jotka oli käännetty sanoilla " brittiläinen naudanliha" . Yesterday he claimed that in the original version of an amendment he had put down the words 'English beef' which had been translated in to 'British beef' . Tämä oli tulosta siitä, kun brittiläinen vanki valitti ihmisoikeuksiaan loukatun, kun Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntö estää vankeja äänestämästä. This followed an appeal by a British prisoner that his human rights were being violated by the English law that prevents prisoners from voting.
 • englanniksi
  Koska kirje on kirjoitettu englanniksi, luen sen englanniksi. Since the letter was written in English, I shall read it in English. Luen julkilausuman nyt englanniksi. I will now read it in English. Luen tarkistuksen englanniksi:I shall read it out in English:
 • englannin
  Englannin kielen slim on hollanniksi laiha (dun). The English 'slim' means 'thin' in Dutch. Englannin kielessä on paljon erilaisia sanontoja. The English language is rich in expressions. (Puhuja jatkaa puhettaan englannin kielellä.) (The speaker continues his speech in English)
 • englannin kieli
  Kollegat tietänevät, että Yhdistynyt kuningaskunta ja englannin kieli vetävät magneetin tavoin puoleensa valtavia opiskelijamääriä, eivät pelkästään Euroopan unionin maista vaan koko maailmasta. Colleagues will be aware that the United Kingdom and the English language have a magnetic appeal for huge numbers of students, not just from European Union countries, but from all over the world.
 • enkkuviltti
 • sivukierre

Sanan english määritelmät

Esimerkit

 • You cant hit it directly, but maybe if you give it some english.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja