TV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatHoroskooppiReseptitBlogitViihde

Sanan enough käännös englanti-suomi

 • riittävästi
  Jännitteitä ja loanheittoa on jo riittävästi. We have enough tensions and enough mudslinging. Olemme moittineet sitä riittävästi ja vaatineet siltä riittävästi selityksiä. We have blamed and accused ECOSOC for the facts that came to light and enough is enough. Nimittäin kysehän ei ole siitä, etteikö organisaatioita olisi riittävästi, etteikö tahoja olisi riittävästi tai etteikö jopa rahoituslähteitä olisi riittävästi. Actually, it is not a question of whether there are enough organisations, enough agencies, or even enough sources of funding.
 • tarpeeksi
  Meillä on jo tarpeeksi sanoja, tarpeeksi tosiasioita, tarpeeksi analyysejä, tarpeeksi kirjallisuutta ... Enough of words, enough of statements, enough of analysis, enough of literature... Urheilun alalla ei kuitenkaan tapahdu tarpeeksi - tarkoitan siis, ettei sen eteen tehdä tarpeeksi työtä. But not enough is happening in sport - I mean, not enough is happening for sport. Tässä on jo tarpeeksi nieltävää. It is enough to make you sick.
 • kyllin
  Tätä asiaa ei voida kyllin usein toistaa. That cannot be said often enough. Yritysten kannalta kyllin hyvä ei riitä Euroopan unionille. What is good enough for businesses is not good enough for the EU. Todellisuus jo on kyllin monitahoinen. The reality is already complex enough.
 • jo riittää
  Päällekkäisyydet saavat jo riittää! We have had enough duplication already! Pahoittelut ja pohdinta saavat jo riittää. Enough regrets and thoughts have been expressed about this event.
 • jo riittää!
  Päällekkäisyydet saavat jo riittää! We have had enough duplication already!
 • kylliksi
  Lienette samaa mieltä siitä, että siinä on jo kylliksi. You will agree that enough is enough. Olemme vitkastelleet kylliksi. We have procrastinated long enough. Epäonnistumisessa Nizzassa on jo kylliksi. Their failure in Nice is quite enough.
 • riittää
  Milloin sanomme, että tämä riittää? At what point do we say enough is enough? On tullut aika sanoa: nyt riittää! The time has come to say enough is enough! Jos sitä tarvitaan, voi olla, että itsesääntely riittää, ja jos se ei riitä, yhteissääntely riittää. If you do, it may be that self-regulation is enough, and if that is not enough, that co-regulation is enough.
 • riittävä
  Se ei kuitenkaan ole läheskään riittävä. However, it is nowhere near enough. Perusteltu epäily ei voi olla riittävä. Reasonable suspicion cannot be enough. Onko 133 astetta riittävä sterilisoinnille? Is it sterilised enough at 133 degrees?
 • riittävän
  Uudistukset eivät siis ole edenneet riittävän pitkälle, eivätkä riittävän nopeasti tai syvällisinä. Reform has therefore not gone far enough, fast enough or deep enough. Mutta myös, uskon niin, vuotena, jolloin se osoitti olevansa riittävän päättäväinen, riittävän päämäärätietoinen ja riittävän rohkea kohdatakseen haasteen. But also, I believe, when it showed itself determined enough, decisive enough, and bold enough to meet the challenge. Ensinnäkin TRIPS-sopimus: sopimus ei ole tällä hetkellä riittävän selkeä eikä riittävän hyvä. Firstly, TRIPS: what we now have in the agreement is not clear enough or good enough.

Sanan enough määritelmät

Esimerkit

 • Ive already had enough coffee today
 • I cannot run fast enough to catch up to them
 • Are you man enough to fight me?
 • He is ready enough to accept the offer
 • I have enough to keep me going
 • Im sick of you complaining! Enough!

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja