ReseptitHoroskooppiBlogitTV-ohjelmatTietovisatViihdeVaihtoautot

Sanan entertaining käännös englanti-suomi

  • huvittava
    Euroopan kulttuuripääkaupunki -ohjelma on vain huvittava osoitus pyrkimyksestänne tuputtaa eurooppalaisille kulttuurista ja sosiaalista mallia, jota he eivät ole itse valinneet. This programme is just an entertaining expression of your desire to impose a cultural and social model on the European people that they have not chosen themselves. Pelle oli lasten mielestä huvittava ja riemua piisasi.Joskus yksinkertaisetkin lelut voivat olla huvittavia, koiralle pallo tuo hupia pitkäksi aikaa.
  • hauska
    Hei, minun nimeni on XX. Hauska tutustua!Olipa hauska ilta! Otetaan uusiksi!hauska komedia
  • viihdyttävä
    Niihin verrattuina Cohn-Benditin esitys ei kuitenkaan missään tapauksessa ollut viihdyttävä. By comparison, Mr CohnBendit's remarks were, at any rate, not entertaining. Laskujeni mukaan ylititte puheaikanne 20 %: lla, mutta koska olette aina niin viihdyttävä, emme pane pahaksemme. By my calculations you exceeded your time by 20 % but since you are always so entertaining we do not mind. Martin Schulz, purkauksenne oli yhtä viihdyttävä kuin aina ennenkin, mutta juuri teidän ja Ewa Klamtin hallitus käyttää tätä Berliinissä verukkeena. Mr Schulz, your outrage was as entertaining as ever, but it is your Government and Mrs Klamt’s which is using that pretext from Berlin.

Sanan entertaining määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja