TietovisatTV-ohjelmatReseptitVaihtoautotBlogitViihdeHoroskooppi

Sanan enthusiasm käännös englanti-suomi

  • innostus
    Mihin institutionaalista uudistusta ja maatalouspolitiikan uudistusta koskeva innostus on kadonnut?What has happened to the enthusiasm for institutional reform? Where is the enthusiasm for agricultural policy reform? Kioton innostus laantuu ja pettymyksiä on paljon. The enthusiasm present at Kyoto has evaporated amid much disappointment. Kun ehdotan sitten aineellisten arvojen mukaan tuomista keskusteluun, niin silloin innostus hiipuu kaikkialla. But when I then suggest introducing practical measures, that enthusiasm soon wanes.
  • into
    Olen varma, ettei tämä into ole laantunut neljän vuoden aikana. I am sure this enthusiasm is no less today than four years ago. Into, jolla hän piti tämäniltaisen puheenvuoronsa, rohkaisi minua suuresti. I was very encouraged by the enthusiasm with which you made your speech tonight. Tahto, rohkeus, tunne, into – kaikkia näitä tarvitaan lisää, ja näin ollen tarvitaan lisää myös uskottavuutta ja luottamusta. Will, courage, emotion, enthusiasm – all are wanting, and so, therefore, are credibility and confidence.

Sanan enthusiasm määritelmät

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja