BlogitTietovisatReseptitJääkiekon MMViihdeTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautot

Sanan equality käännös englanti-suomi

  • tasa-arvoMielestämme osittainen tasa-arvo ei ole mitään tasa-arvoa. To us, partial equality is no equality at all. Tasa-arvo ei myöskään ole erillinen arvo. Equality is not an isolated value, either. Keskustelussa on mainittu tasa-arvo. There has been mention of equality.
  • tasa-arvoisuusKolmanneksi: Tukholman huippukokouksen pitää olla sellainen, jossa laatu ja tasa-arvoisuus ovat yhtä tärkeitä. Thirdly: Stockholm must be the summit where quality equals equality. Euroopan unionin lainsäädäntö kuuluu näihin sääntöihin, ja sillä on varmistettava tasa-arvoisuus. Among those rules, European law has to guarantee equality. Ensimmäinen periaate on Euroopan kansakuntien tasa-arvoisuus. The first principle is equality between the European nations.
  • samanvertaisuus
  • samuus
  • tasapainoasemaTasapainoasemassa huomioidaan upseeriasema, sotilasasema, hyökkäyslinjojen ja ruutujen hallinta, tilaetu, materiaalietu, kehitysetu ja aloitte.Tasapainoasemat jaetaan kahteen luokkaan: staattinen tasapainoasema ja dynaaminen tasapainoasema.
  • yhdenvertaisuusPerimmäinen ongelma on yhdenvertaisuus. The final problem is equality. Yhdenvertaisuus lain edessä on toteutunut jo kauan kaikissa valtioissa. Equality before the law has long been a reality in all countries. Yhdistyneessä kuningaskunnassa meillä on yhdenvertaisuus- ja ihmisoikeusasioista vastaava komitea. I tabled amendments on strengthening equality bodies, which already exist.
  • yhtäsuuruusSellaiset luvut, joiden erotus on nolla, ovat yhtäsuuret.

Sanan equality määritelmät

  • The fact of being equal
  • The equal treatment of people irrespective of social or cultural differences

Synonyymit

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja