HoroskooppiReseptitBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeTietovisat

Sanan establishment käännös englanti-suomi

  • perustaminenEnsimmäinen edistysaskel on viraston perustaminen. Firstly, there is the establishment of the Agency. Euroopan turvapaikka-asioiden tukiviraston perustaminen ( Establishment of a European Asylum Support Office ( Meille tämän rahaston perustaminen on hyvä uutinen. For us, the establishment of this Fund is good news.
  • establishment
  • laitos laitteisto
  • valtaapitävät
  • yritysYritys joutui yhtäältä pörssikeinottelun ja toisaalta populismin ja kansankiihotuksen kohteeksi. The establishment became a place of market speculation, on the one hand, and demagogy and populism, on the other. On ehdottoman tärkeää, että yritys säilyy telakkana ja että se on osa laivanrakennusteollisuutta eikä muuta teollisuutta. It is absolutely essential that the establishment remains a shipyard and that it forms part of the shipbuilding industry and no other. Olisi kauheaa, jos yritys, joka puolustautui kommunistien valtaa vastaan, romahtaisi Euroopan unionin direktiivien taholta tulevaan paineeseen. It would be terrible if an establishment which defended itself against Communist power should collapse under pressure from European Union directives.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja