BlogitTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatReseptitViihdeVaihtoautot

Sanan euphemism käännös englanti-suomi

  • kiertoilmausPakkoprostituutiosta puhuminen on kiertoilmaus. Speaking of forced prostitution is a euphemism. . (DE) Kun puhutaan työstä, josta ei ilmoiteta verottajalle, se on kaunis kiertoilmaus pimeälle työlle. Undeclared gainful employment is just a euphemism for illicit work. Hänen mielestään tämä "oikeus palata takaisin" ei ole muuta kuin "arabien kiertoilmaus" Israelin tuhoamiselle. In his opinion, this "right to return" is nothing more than an "Arab euphemism" for the liquidation of Israel.
  • eufemismiMeidän on tiedettävä, kuten jäsen Maes aikaisemmin painotti, että "raja-alueet" on usein eufemismi kansallisille vähemmistöille. We have to be aware that, as was previously emphasised by Mrs Maes, 'border regions' is often a euphemism for national minorities.
  • kiertoilmaisuTämä on hienovarainen kiertoilmaisu korruptiolle, ja sitä meidän olisi täällä valvottava. This is the polite euphemism for corruption, and that is what we must control here.

Sanan euphemism määritelmät

  • The use of a word or phrase to replace another with one that is considered less offensive, blunt or vulgar than the word or phrase which it replaces
  • A word or phrase that is used to replace another in this way

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja