ReseptitVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatBlogitViihdeHoroskooppi

Sanan event käännös englanti-suomi

  • tapahtumaSe oli hyvin erityinen tapahtuma. This was a very special event. Kyllä, Seattlen kokous oli avoin tapahtuma. Yes, Seattle was a transparent event. Tämä oli ja on aivan poikkeuksellinen tapahtuma. This was, and is, an extraordinary event.
  • tapausSe on erittäin merkittävä tapaus.It is an event of major significance. kirjallinen. - (FR) Näin harvinainen tapaus ansaitsee tulla korostetuksi. Such a rare event deserves to be highlighted. Viime viikolla tapahtui erityisen merkittävä tapaus. Last week, a particularly significant event took place.
  • satunnaisilmiö
  • tapahtumaketjuEpäilemättä koko tämä tapahtumaketju on ollut eri tahojen harjoittaman pikkupolitikoinnin kohteena. Nor is there any doubt that this whole sequence of events was used to further petty political aims in various quarters. Edelliset yritykset epäonnistuivat, mutta tällä kertaa ainutlaatuinen tapahtumaketju on luonut uusia onnistumisen mahdollisuuksia. We have seen such beginnings fail in the past. But this time, a unique confluence of events has created new openings for success. Viime aikojen tapahtumaketju on äärimmäisen huolestuttava ja tuo mieleen Rana-oligarkkien Nepalin, jonka ihmisoikeusmaine oli sellainen, että maailmalla oli toivottu jo siitä päästyn lopultakin eroon. The recent chain of events is extremely worrying and reminiscent of the Nepal of the Rana oligarchs, a Nepal whose human rights record the world had hoped was finally going to be laid to rest.
  • tilaisuusMielestäni tämä on erittäin ajankohtainen tilaisuus. I think this is a highly timely event. Tilaisuus oli avoin yleisölle, ja se välitettiin verkkosivuilla. This event was open to the public and relayed on the website. Kun minä vartuin Skotlannissa, meillä oli tilaisuus nimeltä Kerr Jaunt. When I was growing up in Scotland we used to have an event called the Kerr Jaunt.

Sanan event määritelmät

Esimerkit

  • I went to an event in San Francisco last week
  • Where will the event be held?
  • In the event, he turned out to have what I needed anyway.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja