Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan exceedingly käännös englanti-suomi

 • erittäin
  Eläinten hyvinvointi kuljetusten aikana on erittäin tärkeä aihe. Animal welfare is an exceedingly important matter, as far as transport is concerned. Meitä oli pieni ryhmä, ja vierailu oli erittäin mielenkiintoinen ja arvokas. A small group of us went, and it was exceedingly interesting and very valuable to go. Tämän direktiivin hyväksyminen on erittäin tärkeää koko Euroopan unionille. The adoption of this Directive is an exceedingly important act for the entire European Union.
 • perin
  Se oli perin erikoinen tapaus.
 • tavattoman
  Minun on sanottava, että luulen, että useimmat jäsenet ovat tavattoman pettyneitä kuuden kuukauden viivästykseen, mutta on mukavaa kuulla jotain myönteistä. I must say I think most Members will think that a six-month delay is exceedingly disappointing, but it is nice to hear something positive. Arvoisa puhemies, sallinette minun ensiksi onnitella molempien mietintöjen esittelijöitä siitä, että he ovat tarttuneet hyvin tavattoman monimutkaisiin asioihin. Madam President, first of all, let me congratulate the rapporteurs of both reports for having grappled well with exceedingly complex issues. Potilaat hakevat terveydenhoitoa ulkomailta, koska heidän kotimaassaan ei tarjota määrättyjä palveluja tai koska odotusaika on tavattoman pitkä. Patients seek healthcare abroad because certain services are not provided in their home countries or because the waiting period is exceedingly long.
 • varsin
 • ylen
 • äärimmäisen
  Olosuhteet paikalla ovat äärimmäisen vaikeat. Conditions on the ground are exceedingly difficult. Tämä on äärimmäisen tärkeä asia, ja kiitän esittelijää sen käsittelystä. This is exceedingly important, and I congratulate the rapporteur on this subject. Peltier on nyt ollut 23 vuoden ajan vankeudessa äärimmäisen epäilyttävissä olosuhteissa. Peltier has now been kept in prison for 23 years under exceedingly dubious circumstances.

Sanan exceedingly määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja