TV-ohjelmatReseptitViihdeHoroskooppiTietovisatVaihtoautotBlogit

Sanan excellent käännös englanti-suomi

 • erinomainen
  Kyseessä on erinomainen saavutus ja erinomainen kompromissi. This is therefore an excellent achievement, and an excellent compromise. Tämä on erinomainen lähtökohta. It provides an excellent starting point. Se oli erinomainen, ja kannatamme sitä täysin. It was excellent and we support it fully.
 • loistava
  Annatte lausuntonne puheenjohtaja Barroso, ja se on loistava. You make your statement Mr Barroso - excellent. Minun on annettava hänelle siitä kehuja; kyseessä on loistava asiakirja. I must commend him on this; it is an excellent document. Myös Herman Van Rompuy antaa lausuntonsa, joka on myös loistava. Mr van Rompuy makes his statement - that is also excellent.
 • hieno
  On erittäin hieno asia, että Eurostatin toimintavaltuuksia lisätään. It is excellent that Eurostat's powers are to be increased. Frontexin idea on hieno, mutta toteutus kehno. The idea of Frontex is excellent, but the implementation is poor. Nimestänne päätellen ei uskoisi, että puhutte niin erinomaista ruotsia: olette meille hieno esimerkki. From your name, one would not imagine you spoke such excellent Swedish: that sets a great example.
 • hienoa!

Sanan excellent määritelmät

Esimerkit

 • Bill and Ted had an excellent adventure last week in preparation of their history exam

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja