ReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatViihdeBlogitHoroskooppi

Sanan excellent käännös englanti-suomi

  • erinomainenTämä on erinomainen lähtökohta. It provides an excellent starting point. Se oli erinomainen, ja kannatamme sitä täysin. It was excellent and we support it fully. Hän on siis aivan erinomainen mies. So he is a most excellent person.
  • loistavaAnnatte lausuntonne puheenjohtaja Barroso, ja se on loistava. You make your statement Mr Barroso - excellent. Kaiken kaikkiaan kyseessä on loistava toimenpide. Overall this is an excellent measure. Minun on annettava hänelle siitä kehuja; kyseessä on loistava asiakirja. I must commend him on this; it is an excellent document.
  • hienoOn erittäin hieno asia, että Eurostatin toimintavaltuuksia lisätään. It is excellent that Eurostat's powers are to be increased. Frontexin idea on hieno, mutta toteutus kehno. The idea of Frontex is excellent, but the implementation is poor. Täällä kaikki puhuvat nyt säästäväisyydestä, se on hieno asia. Everyone here is talking now about thrift, and that is an excellent thing.
  • hienoa!

Sanan excellent määritelmät

Esimerkit

  • Bill and Ted had an excellent adventure last week in preparation of their history exam

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja