BlogitReseptitNauris.fiVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppi

Sanan exceptional käännös englanti-suomi

 • poikkeuksellinen
  Poikkeuksellinen rahoitusapu Kosovolle Exceptional financial aid to Kosovo Tämä on poikkeuksellinen myönteinen asia. That is an exceptionally positive thing. Esittämäni asia on kuitenkin hyvin poikkeuksellinen. However, the point I raised is exceptional.
 • erinomainen
  Tällä tasolla Euroopassa on erinomainen alue yhteistyölle ja näkemysten vaihtamiselle. There has already been exceptional cooperation and exchanges of views at this level within Europe. Paavin vierailu oli erinomainen osoitus siitä, että kaikkien osapuolten välinen yhteisymmärrys on saavutettavissa. This visit has been an exceptional demonstration of the understanding that can be achieved between all parties. Arvoisa puhemies, Yhdistyneiden Kansakuntien ihmisoikeustoimikunta ei ole pelkkä keskustelufoorumi vaan myös erinomainen ihmisoikeuksien edistämis- ja puolustamisväline. Mr President, the UN Commission on Human Rights is not just a discussion forum but also an exceptional instrument for the dissemination and defence of human rights.
 • harvinainen
  Tämä on meille kaikille sekä harvinainen mahdollisuus että vastuutehtävä. This presents us all with both an exceptional opportunity and a responsibility. Pallosalamat ovat hyvin harvinaisia.
 • tavaton
  Tuossa tehtävässä on tavattomat paineet.
 • esimerkillinen
  Kaikki, jotka tapasivat Anna Lindhin, arvostivat hänen poikkeuksellista lämminhenkisyyttään, älykkyyttään ja avoimuuttaan: hän oli uudenaikaisen eurooppalaisen politiikan esimerkillinen edustaja. All who met Anna Lindh came to know and appreciate her exceptional qualities of warmth, intelligence and openness of spirit: she was the exemplary face of modern European politics. esimerkilliset käytöstavat
 • harvinainen (jota on niukalti)

Sanan exceptional määritelmät

Esimerkit

 • What an exceptional flower!
 • The quality of the beer was exceptional.
 • an exceptional curve; an exceptional divisor
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja