BlogitVaihtoautotHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatTietovisatNauris.fi

Sanan explain käännös englanti-suomi

 • selittää
  Haluan selittää, miksi tein niin. I want to explain why I did so. Voin selittää tämän hyvin nopeasti. I can explain this very quickly. Miten voisitte selittää sen meille? How could you explain this to us?
 • perustella
  Haluan myös perustella ajatukseni lyhyesti. Let me explain briefly what I mean. Haluaisin perustella tätä kolmella lauseella. Let me explain the motion in three sentences. Voisitteko perustella asian meille niin, että myös ymmärrämme sen. Please explain it to us in terms we can understand.
 • selostaa
  Olen nyt siis siinä tilanteessa, että voin selostaa ja perustella täällä teidän ehdotustanne. I am, therefore, in a position to report on your proposal here and to explain it. Nyt parlamentin käsiteltävänä olevan asiakirjan sisältöä ei ole mahdollista selostaa niissä muutamassa sekunnissa, jotka puheajastani ovat jäljellä. The document under consideration by this Parliament cannot be explained in the few seconds that remain to me. Nyt on minun vuoroni kilpailuasioista vastaavana komission jäsenenä selostaa kantaamme Jonathan Evansin mietintöön. And now it is for me as Competition Commissioner to explain our position on what is in Mr Jonathan Evans' report.
 • perustele
  Vuoropuhelua ei ole, jos toinen puoli ei perustele tekojaan. You cannot have a dialogue when one side does not explain its reasoning for what it is doing.
 • selitellä
  Arvoisat parlamentin jäsenet, tyhjiä ääniä ei tarvitse sen kummemmin selitellä. Ladies and gentlemen, there is no further need to explain abstentions. On demokraattinen skandaali, että EU:n poliittista valtaa pitävät yrittävät nyt selitellä tätä tulosta. The fact that the European political establishment is now trying to explain this away is a democratic scandal. On demokraattinen skandaali, että EU:n valtaa käyttävä eliitti yrittää nyt selitellä tiensä ulos tästä tilanteesta. The fact that the EU’s power-wielding elite is now trying to explain away this state of affairs is a democratic scandal.

Sanan explain määritelmät

 • To make plain, manifest, or intelligible; to clear of obscurity; to illustrate the meaning of
 • To give a valid excuse for some past behavior
 • To make flat, smooth out

Esimerkit

 • To explain a chapter of the Bible
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja