HoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitNauris.fiReseptitTietovisat

Sanan explore käännös englanti-suomi

 • tutkia
  Mahdollisuuksia on kuitenkin olemassa, ja haluamme tutkia niitä. However, there are possibilities and we would like to explore them. On myös muitakin mahdollisuuksia, joita voimme tutkia. There are also other possibilities which can be explored. Sitä on ainakin syytä tutkia lähemmin, jotta nähdään, voidaanko sen pohjalta edetä. It certainly merits being explored to see if we can move forward.
 • kokeilla
  Sitä, että voitaisiin tarkastella muita menettelytapoja, joiden tulokset ovat olleet kannustavia silloin, kun niitä on voitu kokeilla. We want it to be possible to explore other avenues which have produced encouraging results, where these have been tried.
 • osittaa
  Avioerossa osapuolten omaisuus ositetaan ja tasataan — suorittaan ositus.
 • resurssienhallinta
 • tehdä tutkimusmatka
 • tunnustella
  Näin ollen on olemassa huomattava määrä käyttämätöntä taloudellista potentiaalia, jota voitaisiin tunnustella vahvistamalla näiden kahden kumppanin välisiä kauppasuhteita. There is therefore a considerable unrealised economic potential that could be explored by reinforcing trade ties between the two blocs. Ymmärrämme kyllä Euroopan rahoitusalan halun tunnustella johtoasemaansa innovoinnissa ja rahatalouden luovuudessa, muta tämä ei saa heikentää sijoittajien luottamusta yhteissijoitustoimintaan. We understand the European funds industry's desire to explore its lead in innovation and financial creativity, but not at the price of investor confidence in the UCITS brand. Lääkäri tunnusteli kyhmyä.
 • tutustua
  Samalla kun maailmanlaajuistuminen on avannut uusia maailmoja ja uutta kauppaa ja antanut kansalaisille mahdollisuuden tutustua uusiin alueisiin, myös uudet hirviöt ovat voineet paljastaa kyntensä. Whilst globalisation has opened up new worlds and new trade and enabled the citizens to explore new territories, it has also enabled new monsters to show their claws. Kesällä tutustuin paperin valmistukseen.

Sanan explore määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

 • The committee has been exploring alternative solutions to the problem at hand
 • It was around that time that the expedition began exploring the Arctic Circle
 • It is normal for a boy of this age to be exploring his sexuality
 • He was too busy exploring to notice his son needed his guidance
 • The boys explored all around till cold and hunger drove them back to the campfire one by one
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja