BlogitReseptitHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatViihdeVaihtoautot

Sanan extraordinary käännös englanti-suomi

 • epätavallinen
  Tilanne on melkoisen epätavallinen. It is quite an extraordinary situation. Tämä on epätavallinen tilanne, ennenkuulumaton Euroopan parlamentin historiassa. This is an extraordinary situation, unheard of in the history of the European Parliament. Ja jos mitään ei tapahtunut, me pelkäsimme sitä, sillä rajanylitys oli erittäin epätavallinen tapahtuma Euroopassa. Or, if not, we were afraid of it because crossing the border was an extraordinary event in Europe.
 • erikoinen
  Minusta tämä on erikoinen lipsahdus. This seems to me to be an extraordinary oversight. Meillä on tässä erikoinen tilanne, eikö vain? We have an extraordinary situation here, do we not? Ajatus siitä, että EKP on tehnyt hyvää työtä, on erikoinen. The idea that the ECB has done a good job is extraordinary.
 • erikoislaatuinen
  Sérgio Vieira de Mello oli erikoislaatuinen ihminen. Sergio Vieira de Mello was an extraordinary man. Arvoisa puhemies, Solidaarisuus oli erikoislaatuinen kokeilu, jossa oli osallisena yhteisten arvojen ja vapaususkon varaan kehittynyt yhteisö. Mr President, Solidarity was an extraordinary experiment involving a community that developed on the basis of common values and confidence in freedom. Tämän roolin ei saa kuitenkaan antaa kehittyä siten, että vain harvoilla on tämä erikoislaatuinen valta vaikuttaa yleiseen mielipiteeseen. However, this role must not be allowed to develop in such a way that the extraordinary power to influence public opinion is concentrated in the hands of a few.
 • ilmiömäinen
 • kummallinen
  Komissio on yrittänyt huonolla menestyksellä ottaa käyttöön levähdyskeskukset ja tekee nyt tämän ehdotuksen, joka on mielestäni aivan yhtä kummallinen. Having tried to apply the inapplicable rest centres, it is now making the current proposal which is just as extraordinary, in my view.
 • ylimääräinen
  Ylimääräinen Eurooppa-neuvoston kokous (RC B5-0666/2001) Extraordinary European Council (RC B5-0666/2001) Euroopan ylimääräinen työllisyyshuippukokous pidettiin hiljattain. An extraordinary European summit on employment recently took place. Esityslistalla on seuraavana ylimääräinen keskustelu Eurooppa-valmistelukunnasta. The next item is the extraordinary debate on the European Convention.

Sanan extraordinary määritelmät

Esimerkit

 • an extraordinary poet
 • the physician extraordinary in a royal household
 • an extraordinary professor in a German university

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja