TietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiNauris.fiVaihtoautotReseptitBlogit

Sanan extremely käännös englanti-suomi

 • erittäin
  Se kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta. It sounds extremely interesting. Olen erittäin tyytyväinen tähän. I am extremely pleased about this. Se on meille erittäin tärkeää. This is extremely important for us.
 • äärimmäisen
  Se on myös äärimmäisen tärkeää. This is also extremely important. Meidän on pysyttävä äärimmäisen valppaina. We have to remain extremely alert. On äärimmäisen tärkeää, että me... It is extremely important that we...
 • suunnattoman
  Huomaamme, että sähköposti ja sähköinen kaupankäynti ovat tulevaisuudessa suunnattoman tärkeitä. It is clear that electronic mail, electronic commerce is going to become extremely important in the future. Puheenvuoroni lopuksi esitän vielä yhden huomion, joka saattaa vaikuttaa tekniseltä mutta joka on suunnattoman tärkeä. I would like to end with one last point, which might appear minor but which I consider to be extremely important. Tämä kysymys on ollut minulle suunnattoman vaikea, osittain siksi, etten kuulu siihen valiokuntaan, joka on keskustellut Lannoyen mietinnön yksityiskohdista. This has been an extremely difficult question for me, partly because I do not sit on the committee which discussed the details of Mr Lannoye's report.
 • harvinaisen
  Minusta tuntuu myös siltä, että on harvinaisen huono ajatus ottaa käyttöön sosiaalivakuutusjärjestelmiä yhteisötasolla enemmistöpäätöksin. I also believe it to be an extremely bad idea to introduce social insurance regulations at a Community level based on a qualified majority. Sallikaa minun lopuksi vielä kerran kiittää harvinaisen rakentavaa dialogia parlamentin ja komission välillä. Let me conclude by thanking you once more for the extremely constructive dialogue which has taken place between Parliament and the Commission. Arvoisa puhemies, lokakuusta 1996 helmikuuhun 1997 - tämän erittäin tärkeän neuvottelun päätöksenteko on mielestäni ollut harvinaisen, kiitettävän, esimerkillisen ripeää. Mr President, October 1996 to February 1997: these extremely important negotiations have, I would say, been concluded with rare, laudable and exemplary dispatch.
 • hengenvaarallinen
  Se on hengenvaarallinen vertaus, joka vain tekee ratkaisun löytämisestä äärimmäisen vaikeaa. This is a highly dangerous comparison which will only serve to make it extremely difficult for a solution to be found. Täytyy ottaa huomioon, että puhumme erittäin vakavasta ilmiöstä, joka on hengenvaarallinen koko yhteiskunnallemme ja joka tuhoaa kokonaisia sukupolvia ja jota vastaan meidän täytyy taistella. Let us be careful, for this is an extremely serious phenomenon which is damaging the whole of our society and destroying entire generations. We must fight against it.

Sanan extremely määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja