VaihtoautotHoroskooppiTietovisatReseptitBlogitViihdeTV-ohjelmat

Sanan extremely käännös englanti-suomi

  • erittäinSe kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta. It sounds extremely interesting. Olen erittäin tyytyväinen tähän. I am extremely pleased about this. Se on meille erittäin tärkeää. This is extremely important for us.
  • äärimmäisenSe on myös äärimmäisen tärkeää. This is also extremely important. Meidän on pysyttävä äärimmäisen valppaina. We have to remain extremely alert. On äärimmäisen tärkeää, että me... It is extremely important that we...
  • suunnattomanHuomaamme, että sähköposti ja sähköinen kaupankäynti ovat tulevaisuudessa suunnattoman tärkeitä. It is clear that electronic mail, electronic commerce is going to become extremely important in the future. Puheenvuoroni lopuksi esitän vielä yhden huomion, joka saattaa vaikuttaa tekniseltä mutta joka on suunnattoman tärkeä. I would like to end with one last point, which might appear minor but which I consider to be extremely important. Tämä kysymys on ollut minulle suunnattoman vaikea, osittain siksi, etten kuulu siihen valiokuntaan, joka on keskustellut Lannoyen mietinnön yksityiskohdista. This has been an extremely difficult question for me, partly because I do not sit on the committee which discussed the details of Mr Lannoye's report.

Sanan extremely määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja