BlogitTV-ohjelmatReseptitTietovisatNauris.fiVaihtoautotHoroskooppi

Sanan factor käännös englanti-suomi

 • tekijä
  Kyseessä on yksi tekijä monien joukossa, mutta se on tärkeä tekijä. This is one factor among very many, but it is an important one. On kuitenkin yksi tekijä, jota ei saa koskaan laiminlyödä, ja se on inhimillinen tekijä. However, there is one factor that must never be ignored, and that is the human factor. Aika on eräissä tapauksissa valtavan tärkeä tekijä. Time is a huge factor in some cases.
 • edustaja
  Toimia ammattiliiton edustajana sopimusneuvotteluissa.Hän oli Suomen olympiaedustaja.Edustaja Lahtinen saa seuraavan puheenvuoron.
 • jakaa tekijöihin
  Pitääkö heidän jakaa tekijöihin sopivan pätevyyden omaavien työnhakijoiden käytettävyys? Do they have to factor in the availability of suitably qualified applicants?
 • osatekijä
  Toinen osatekijä on ehdotusten soveltamisala. The second factor is the scope of the proposals. Tämä on tärkeä osatekijä, joka meidän pitäisi ottaa huomioon. This is an important component that we should factor in. Mielestäni Euroopan unionin digitaalistrategia on tämän uuden talouden oleellinen osatekijä. I think that the European Union's digital strategy is a crucial factor for this new economy.

Sanan factor määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja