ReseptitVaihtoautotBlogitTV-ohjelmatNauris.fiTietovisatHoroskooppi

Sanan factual käännös englanti-suomi

  • tosiasiallinen
    Kohdan 159 vastustaminen johtuu yksinomaan siitä, että siinä on tosiasiallinen virhe. Our opposition to point 159 is due solely to the fact that it contains a factual error. Siksi on välttämätöntä luoda tosiasiallinen kuva alueidemme kehityksen tasosta ja käyttää sitä perustana ryhdyttäessä toimiin yksittäisten vaikeiden alueiden kohdalla. It is therefore necessary to create a factual image of the state of development of our regions and to use this as a basis for getting to grips with difficult areas within individual regions. Suomen presidentillä ei ole tosiasiallista valtaa.
  • asiapitoinen
    Asiapitoinen tiedottaminen ei tämän aikaansaamiseksi riitä. In order to achieve this, we need to do more than just disseminate factual information. Valitettavasti puolueeton ja asiapitoinen tieto ei todennäköisesti vakuuta EU:n kansalaisia toivotulla tavalla. Unfortunately, the neutral and factual information is not likely to persuade EU citizens in the desired direction. Tapahtuma on toisaalta houkutteleva, asiapitoinen ja sisältää hyvin kiinnostavia nähtävyyksiä, mutta toisaalta siihen osallistuneet tahot ovat hyvin turhautuneita. The event is on the one hand very attractive and factual, with very interesting things to see, but at the same time there is a great frustration among those involved.
  • todellinen
    Se tarkoittaisi 15 miljardia vuodessa, mikä on viisi kertaa korkeampi kuin todellinen luku, joka on saatavissa alahuoneen kirjastosta. That would be EUR 15 billion per year - a figure that is actually five times higher than the factual figure, which you can get from the House of Commons library. Huonon valmistautumisen vuoksi kohtasimme todellisia vaikeuksia.Useimmille meistä maailma jossa elämme on todellinen.
  • [[tosiasia

Sanan factual määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja