ReseptitTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotViihdeBlogit

Sanan failure käännös englanti-suomi

 • epäonnistuminen
  Epäonnistuminen Kosovossa - jos kyseessä oli epäonnistuminen - johtui poliittisen tahdon puutteesta. Kosovo was a failure - if it was a failure - of political will. Neuvoston epäonnistuminen ei ole meidän epäonnistumisemme. The failure by Council is not our failure. Tämä epäonnistuminen on käsittämätöntä. This failure is incomprehensible.
 • epäonnistuja
  Kotimaani kansalaiset eivät hyväksy, että epäonnistuja, jota ei ole hyväksytty vaaleilla, ohittaisi kuningattaremme. The people of my country will not accept an unelected failure or anybody else taking precedence over our Queen.
 • häiriö
  Mikäli markkinamekanismissa on häiriö, vähittäiskaupan loppuhintojen pitäisi olla viimeinen keino, kuten verkkovierailuasetuksessa. Where there is a failure of market mechanisms, the regulation of final retail prices should be the instrument of last resort, as in the case of the Roaming Regulation. Uusi järjestelmä purkaa sääntelyä; se vaatii sääntelijöitä asteittain poistamaan sääntelyä sen käydessä tarpeettomaksi, niin että ne sääntelevät ainoastaan, kun markkinoilla on häiriö.The new framework will deregulate, requiring regulators progressively to remove regulation as it becomes unnecessary, so that they regulate only when there is market failure. Monet häiriöt aiheutuvat ulkoisista tekijöistä.
 • kaatuminen
  Perustuslakisopimuksen kaatuminen ei ole niinkään tekstistä itsestään kuin taustalla olevasta tilanteesta johtuva ongelma.The failure of the Constitutional Treaty is less a problem of text than of context. Kyseessä ei ollut luonnonkatastrofi vaan järjestelmän kaatuminen, ja meidän on analysoitava sitä ja otettava siitä riittävästi opiksemme. This was not a natural disaster but a system failure, and we should analyse it and draw the necessary lessons from it.
 • rikkinäinen esine epäonnistuja
 • vika
  Vika ei ole parlamentin vaan neuvoston. It is a failure of the Council. Se ei ole Euroopan parlamentin vika. That is not a failure of this Parliament. Vika on täytäntöönpanossa, ei lainsäädännössä. There is a failure of implementation, not a failure of regulation.
 • vika kaatuminen häiriö

Sanan failure määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja