TV-ohjelmatBlogitVaihtoautotHoroskooppiReseptitTietovisatViihde

Sanan falsely käännös englanti-suomi

  • väärin
    Silti se on yhä liian usein tunnettu väärin omista pahamaineisista euroskeptikoistaan. And yet it is still too often known falsely for its notorious Euro-sceptics. Siinä nostetaan väärin perustein vakuutuksenottajien toiveita ja odotuksia ja sitä on käytetty häpeämättömästi hyökkäykseen hallitusta vastaan. It falsely raises the hopes and expectations of policyholders and has been used in a blatant political way to attack the Government. Vastasit väärin.
  • virheellisesti
    Tällaista toivetta ei saa käyttää verukkeena virheellisesti naiville keskustelulle. This hope must not be a pretext for a falsely naive discussion. Tämä ei ole suuren luokan kaupankäyntikielto - kuten virheellisesti on väitetty - eikä se myöskään merkitse yhteisön oikeuden rikkomista. This is neither - as was falsely stated - a full-scale embargo nor a violation of Community law. Mietinnön 45 kohdassa väitetään virheellisesti, että Itä-Euroopassa on vähän maahanmuuttajia. Article 45 falsely states that in the Eastern European Member States, there is a small number of immigrants.

Sanan falsely määritelmät

Esimerkit

  • He protested his innocence to the end, claiming he had been falsely charged and convicted.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja