TietovisatHoroskooppiReseptitBlogitTV-ohjelmatVaihtoautotViihde

Sanan farewell käännös englanti-suomi

 • hyvästely
 • hyvästi
  Sen vuoksi kiitän vielä kerran ja sanon farewell, whatever office you might have next time (jääkää hyvästi, missä tehtävässä sitten toimittekin ensi kerralla). I would therefore like to thank you once again, and to say farewell, whatever office you may hold next time. Arvoisa puhemies, siksi sanon kiitos ja hyvästi. So Mr President, thank you and farewell. Hyvästi kaikki on mennyt, vaikka aluksi meinasi usko mennä, kun kaikki vastusti.
 • jäähyväisetp
  Toivon voivani lausua parlamentille jäähyväiset 28. elokuuta, jolloin toivottavasti taas tapaan teidät kaikki, mutta siihen saakka toivotan teille kaikille kaikkea hyvää. I am hoping to bid Parliament farewell on 28 August, on which day I hope to see you all again, but for now: all the very best to you all.
 • hyvää matkaa
 • hyvästellä
  Se vahvistaa näkemystämme, että emme voi noin vain hyvästellä EHTY: tä emmekä lopettaa sitä kokonaan ilman korvaavia toimia. That reinforces our view that we cannot simply bid the ECSC farewell and leave nothing in its place. Euroopan parlamentin tehtävä ei kuitenkaan ole hyvästellä haikeana järkevyyttä, vaan vaatia sitä ja rankaista sen hylkäämisestä. However, it is not the task of the European Parliament to bid a sad farewell to common sense, but to demand it and to exact retribution when it is ignored.
 • jäähyväis-

Sanan farewell määritelmät

Esimerkit

 • a farewell discourse; the bands farewell tour
 • He said "Farewell!" and left.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja