HoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotBlogitNauris.fiReseptit

Sanan farther käännös englanti-suomi

 • edemmäksi
 • etäämmäällä
 • etäämpänä
 • kauemmaksi
  Tavoitteeksi pitää joka tapauksessa asettaa 0,7 prosenttia BKT:stä, minkä alla useimmat EU-maat ovat tällä hetkellä ja mistä USA ja Japani jäävät ikävä kyllä vielä kauemmaksi. The objective must in every case be 0.7% of GNP, a figure which most EU countries do not at present meet and which the United States and Japan unfortunately fall still farther short of meeting.
 • kauemmas
  Euroopan unionin olisi katsottava kauemmas eteenpäin, ja sen olisi myös oltava valmis tekemään uhrauksia kestävämmän yhteiskunnan hyväksi. The European Union should look farther and should also be willing to make sacrifices in the interest of a more sustainable society. Meidän on katsottava työpöydillemme kasaantuvia asiakirjoja pidemmälle, ja meidän on myös katsottava kuuden kuukauden tai vuoden tai kahden vuoden kuluessa ratkaistavissa olevia asioita kauemmas. We must look further than the files massing on our desks, and we must look to an even farther horizon than that of issues which can be solved within six months or one or two years. Minä aion matkustaa kauemmas lomalle kuin Matti.
 • kauempana
  Nyt kuitenkin olemme tästä kauempana kuin koskaan aikaisemmin. Sadly, we are now farther away from that than ever.

Sanan farther määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja