HoroskooppiViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatReseptitBlogit

Sanan fatal käännös englanti-suomi

 • fataalinen
 • kohtalokas
  Kyseessä on ansa ja sellainen ansa, joka voi olla kohtalokas. It is a trick, a trick which could prove fatal. Yksikin huono-onninen päätös voi olla kohtalokas, jos emme ole äärimmäisen tarkkaavaisia. Any haphazard decisions may be fatal if we do not pay the utmost attention. Tämä on totuus ja se kohtalokas tulos, johon umpimähkäinen terrorismi on kiistatta johtanut. This is the truth and is undeniably the fatal consequence of indiscriminate terrorism.
 • fataali
 • tappava
  Jälkivaikutusten kanssa on elettävä koko loppuelämä, ja asbestille altistunut työntekijä sairastuu usein syöpään - sairauteen, jonka me kaikki tiedämme olevan mahdollisesti tappava ja kivulias. The after-effects are something people have to live with for the rest of their lives, and often they develop cancer - a disease which we all know can be fatal and painful.
 • tuhoisa
  Sitä vastoin niihin näyttää olevan syynä inhimillisen erehdyksen ja teknisen vian tuhoisa yhdistelmä. On the contrary, it would appear that they were caused by a fatal combination of human error and mechanical fault. Voidakseen säilyä hengissä ihmiskunnan on murrettava tämä tuhoisa noidankehä. Humanity must break this vicious and fatal circle if it wishes to survive. Blairin hallituksen tuhoisa virhe ja Marrakesissa myönnetty järjetön ja tiukka vapaaehtoisuusperiaate on siis ehdottomasti korjattava seuraavan neuvottelukierroksen aikana. It is therefore imperative that the fatal error of Blair House, the absurd and severe self-limitation agreed to in Marrakech be put right in the next round of negotiations.

Sanan fatal määritelmät

Esimerkit

 • a fatal
 • a fatal error; a fatal exception

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja