VaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitViihdeTietovisatBlogit

Sanan feasible käännös englanti-suomi

  • toteuttamiskelpoinenSe on mielestäni ainoa toteuttamiskelpoinen tapa edetä. I think that is the only feasible way forward. Ajatus ei ole minusta toteuttamiskelpoinen eikä oikeudenmukainen. I think that this notion is neither feasible nor fair. Tämä on kunnianhimoinen mutta toteuttamiskelpoinen hanke. This is an ambitious project but it is a feasible project.
  • mahdollinenJokaisella tasolla on tehtävä kaikki mahdollinen ja kohtuullinen. That which is feasible and appropriate must be done at every level. Tällainen tutkimusta koskeva kielto ei ole kuitenkaan minun puolueryhmäni mielestä mahdollinen ratkaisu. But for my group the moratorium on research is not a feasible option. Kysymykseni liittyy tilanteeseen, joka on täysin mahdollinen ja aivan käytännöllinen. My question relates to a situation that is wholly feasible and quite practical.
  • tehtävissäNeuvoston yhteinen kanta on hyväksyttävä kompromissi sen välillä, mikä on tarpeen ja mitä on tehtävissä. The Council's common position is an acceptable balance between what is needed and what is feasible. Älkäämme kohdistako mielenkiintoamme tilastollisin keinoin ylipäänsä tehtävissä olevaan ja sen aiheuttamiin taakkoihin. We must not lose sight of what is feasible using statistics and of the burdens associated with them. Uskon kuitenkin, että politiikka on keino tehdä tehtävissä oleva ja sen vuoksi oli tehtävä kompromisseja. However, I believe that politics is the art of the feasible and for this reason we were obliged to make compromises.

Sanan feasible määritelmät

Esimerkit

  • His plan to rid Trafalgar Square of pigeons by bringing in peregrine falcons to eat them was dismissed as not feasible

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja