VaihtoautotBlogitReseptitNauris.fiTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppi

Sanan fine käännös englanti-suomi

 • hieno
  Mikä hieno osoitus tehokkuudesta ja hyödyllisyydestä! A fine demonstration of effectiveness and usefulness that is! Mielestäni tämä on hieno saavutus. I think that is a very fine achievement. Sähköajoneuvot ovat nyt hieno lippulaiva. Now, the electric car is a fine flagship.
 • hyvä
  Tuo on hyvä niin kauan kuin se käy. That is fine as far as it goes. Uskon, että kohta oli hyvä sellaisenaan. I believe it was fine as it was. On ihan hyvä, että on olemassa G7-ryhmä. So it is fine that we have the G7.
 • kirkastaa
  Ainoastaan kansainvälisen yhteisön ja erityisesti Euroopan unionin avulla Timor voi kirkastaa itsenäisyytensä ja tehdä siitä hyvän esimerkin koko ihmiskunnalle. Only with the help of the international community, specifically the European Union, will Timor be able to turn its independence into something marvellous and a fine example for the rest of the world. Tehostunut jätevesien puhdistus kirkastaa Porvoonjokea.Kirkasta mielesi.
 • ohut
  ohutta yläpilveäVuoristossa ilma on ohutta.Ohuet hiukset ovat suomalaisilla tavalliset.
 • sakko
  Joissakin tapauksissa voidaan myös määrätä 5 000 euron sakko. In some cases, a fine of EUR 5 000 may also be imposed. Parhaana tapauksena voitaisiin pitää sitä, että työntekijän on maksettava sakko, joka kuitenkin olisi aina pienempi kuin työnantajan maksama sakko. In what could be described as the best case scenario, the employee is required to pay a fine, which is in any case lower than the fine paid by the employer. Entäpä se sakko, jonka komissio määräsi vuonna 1990 pidettyjen maailmanmestaruuskilpailujen italialaisjärjestäjille ja joka oli itse asiassa suurempi kuin CFO: lle tänä vuonna määrätty sakko? What about the fine that the Commission imposed on the Italian organisers of the World Cup in 1990, a fine which was, in fact, larger than the fine that is imposed on the CFO this year?
 • sakottaa
  Mielestäni on hullua sakottaa maanviljelijöitä kaikista pienistä yksityiskohdista; niin tapahtuu jo nyt. It is madness, in my opinion, to fine any farmer for the smallest detail; this is already happening. Voivatko jäsenvaltioiden viranomaiset sakottaa hotellien omistajia, jotka eivät tallenna kyseisiä tietoja vieraistaan? Are the authorities in Member States permitted to fine proprietors of establishments who fail to record such information from guests? He ottavat valokuvia aluksista, ja jos laivat ovat väärällä alueella, niille voidaan antaa moitteita ja kalastajia voidaan sakottaa oikeudessa. They can take photographs of ships and if they are in the wrong area they can be taken to task and the fishermen can be fined in the courts.
 • hienontaa
  Hienonna sipuli ennen paistamista.
 • hienontua
 • hienostua
 • hyvä on
  Meille puhutaan 1, 27 %: sta, hyvä on, mutta onko se järkevää? They tell us 1.27 %, fine, but is it reasonable?
 • jalostaa
 • jalostua
 • kaunis
  Se oli kaunis tapa esittää asiat. It was a fine way of presenting matters. Korruptio on kaunis sana sille, mitä on tapahtunut. Corruption is a fine word for what has happened. - (DE) Tämä päätöslauselma on kaunis rasismin vastainen julkilausuma. This resolution is a fine declaration against racism.
 • kirkas
  Tänään on kirkas sää.Lusikka on puhdas ja kirkas.Onko sinulla nyt tämä tärkeä periaate kirkkaana mielessäsi?
 • kirkastua
  taivas kirkastuiajatukset kirkastuivat
 • oivallinen
  Haluan osaltani pohtia vain yhtä näkökohtaa: REACH on sekä oivallinen esimerkki siitä, mihin Euroopalla olisi mahdollisuuksia, että surullinen todiste sen tämänhetkisistä ristiriidoista. For my part, I would like to dwell on just one idea: REACH is both a fine illustration of what Europe could be and a sad confirmation of its contradictions today. Tämä on oivallinen esimerkki siitä, miten hätäapu ja elpyminen voidaan onnistuneesti yhdistää, ja se on ollut hyvä koe ulkomaanedustuksen uudistusta varten. It is a fine example of a successful linkage between relief and recovery, and it has been a good test case for the reform of the management of the external service.
 • puhdistaa
 • puhdistua

Sanan fine määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2020 Ilmainen Sanakirja