HoroskooppiViihdeBlogitJääkiekon MMTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotReseptit

Sanan fine käännös englanti-suomi

 • hienoMielestäni tämä on hieno saavutus. I think that is a very fine achievement. Sähköajoneuvot ovat nyt hieno lippulaiva. Now, the electric car is a fine flagship. Mikä hieno osoitus tehokkuudesta ja hyödyllisyydestä! A fine demonstration of effectiveness and usefulness that is!
 • hyväTuo on hyvä niin kauan kuin se käy. That is fine as far as it goes. Uskon, että kohta oli hyvä sellaisenaan. I believe it was fine as it was. On ihan hyvä, että on olemassa G7-ryhmä. So it is fine that we have the G7.
 • kirkastaaAinoastaan kansainvälisen yhteisön ja erityisesti Euroopan unionin avulla Timor voi kirkastaa itsenäisyytensä ja tehdä siitä hyvän esimerkin koko ihmiskunnalle. Only with the help of the international community, specifically the European Union, will Timor be able to turn its independence into something marvellous and a fine example for the rest of the world. Tehostunut jätevesien puhdistus kirkastaa Porvoonjokea.Kirkasta mielesi.
 • ohutohutta yläpilveäVuoristossa ilma on ohutta.Ohuet hiukset ovat suomalaisilla tavalliset.
 • sakkoJoissakin tapauksissa voidaan myös määrätä 5 000 euron sakko. In some cases, a fine of EUR 5 000 may also be imposed. Jalkapalloilulta olisi viety rahaa, jos sakko olisi ollut ankarampi. The money would have been taken out of football if there had been a heavier fine. Sakko on usein hyvin alhainen verrattuna käteiskassasta nostettuun hyötyyn. Often, the fine is so low compared with the profit that it is paid out of the petty cash.
 • sakottaaMielestäni on hullua sakottaa maanviljelijöitä kaikista pienistä yksityiskohdista; niin tapahtuu jo nyt. It is madness, in my opinion, to fine any farmer for the smallest detail; this is already happening. Voivatko jäsenvaltioiden viranomaiset sakottaa hotellien omistajia, jotka eivät tallenna kyseisiä tietoja vieraistaan? Are the authorities in Member States permitted to fine proprietors of establishments who fail to record such information from guests? He ottavat valokuvia aluksista, ja jos laivat ovat väärällä alueella, niille voidaan antaa moitteita ja kalastajia voidaan sakottaa oikeudessa. They can take photographs of ships and if they are in the wrong area they can be taken to task and the fishermen can be fined in the courts.
 • hienontaaHienonna sipuli ennen paistamista.
 • hienontua
 • hienostua
 • hyvä onMeille puhutaan 1, 27 %: sta, hyvä on, mutta onko se järkevää? They tell us 1.27 %, fine, but is it reasonable? Hyvä on, mutta miksi heidän kaikkien on tultava juuri Eurooppaan? Fine, but why do they all have to come to Europe?
 • jalostaa
 • jalostua
 • kaunisSe oli kaunis tapa esittää asiat. It was a fine way of presenting matters. Korruptio on kaunis sana sille, mitä on tapahtunut. Corruption is a fine word for what has happened. - (DE) Tämä päätöslauselma on kaunis rasismin vastainen julkilausuma. This resolution is a fine declaration against racism.
 • kirkasTänään on kirkas sää.Lusikka on puhdas ja kirkas.Onko sinulla nyt tämä tärkeä periaate kirkkaana mielessäsi?
 • kirkastuataivas kirkastuiajatukset kirkastuivat
 • oivallinenHaluan osaltani pohtia vain yhtä näkökohtaa: REACH on sekä oivallinen esimerkki siitä, mihin Euroopalla olisi mahdollisuuksia, että surullinen todiste sen tämänhetkisistä ristiriidoista. For my part, I would like to dwell on just one idea: REACH is both a fine illustration of what Europe could be and a sad confirmation of its contradictions today. Tämä on oivallinen esimerkki siitä, miten hätäapu ja elpyminen voidaan onnistuneesti yhdistää, ja se on ollut hyvä koe ulkomaanedustuksen uudistusta varten. It is a fine example of a successful linkage between relief and recovery, and it has been a good test case for the reform of the management of the external service.
 • puhdistaa
 • puhdistua

Sanan fine määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2022 Ilmainen Sanakirja