TV-ohjelmatVaihtoautotReseptitNauris.fiHoroskooppiBlogitTietovisat

Sanan fingerprint käännös englanti-suomi

  • sormenjälki
    Äskettäin luotujen sääntöjen mukaisesti EU:n lähetystöjen ja edustustojen on tulevaisuudessa otettava hakijoista valokuva ja sormenjälki. The newly created rules require EU embassies and representations to take fingerprints and photos of applicants in future. Luulen, että perusviestinne voidaan tulkita niin, että vaikka Kööpenhaminan yhteisymmärrys ei kuvasta tavoitetasoamme, siinä on kuitenkin tietty eurooppalainen sormenjälki. I think we can interpret your basic messages so that, even though the Copenhagen Accord does not reflect our level of ambition, there is still a certain European fingerprint on it. Kaikilla ihmisillä on yksilölliset, tunnistettavat ja koko iän samanlaisina pysyvät sormenjäljet.
  • tunniste
  • ottaa sormenjäljet
    Kuka meistä läsnä olevista ilkeäisi ottaa sormenjäljet 14-vuotiaalta lapselta? Who, among you here, would dare take the fingerprints of a young lad of 14? Siksi on kohtuutonta rutiininomaisesti ottaa sormenjäljet pakolaisilta. It is therefore unreasonable to routinely take the fingerprints of refugees. Se nostaa esiin kysymyksen lapsista ja iästä, jolloin lapsilta voidaan ottaa sormenjäljet. This raises the issue of children, and the age at which children's fingerprints can be taken.
  • [[ottaa]] [[sormenjälki

Sanan fingerprint määritelmät

Esimerkit

  • The jail staff fingerprints its inmates routinely
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja