VaihtoautotNauris.fiTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitTietovisatBlogilista

Sanan forcefully käännös englanti-suomi

  • tehokkaasti
    Skandaali opetti meille, että komissiolla on riittämättömät mahdollisuudet toimia tehokkaasti kiireellisissä tapauksissa. The scandal taught us that the Commission did not have the means to act forcefully in emergencies.
  • vakuuttavasti
    Hän esittelee selvästi ja vakuuttavasti yhteisen parlamentaarisen edustajakokouksen vuonna 2006 tekemän tehokkaan työn. He expresses clearly and forcefully the power of work that the Joint Parliamentary Assembly accomplished in 2006. En tarkoita, että meidän pitäisi laajentaa Ottawan sopimuksen soveltamisalaa, vaan meidän on käytettävä sopimusta vakuuttavasti ja rakentavasti ja sitten pohdittava, miten asiassa pitäisi edetä. I do not mean that we should move beyond the scope of the Ottawa Treaty. We should use it forcefully and constructively and then consider how we can move on.
  • voimakkaasti
    Se on, niin kuin sitä korostetaan kovin voimakkaasti tänään täälläkin, välttämätöntä. As has been so forcefully pointed out here today, it is necessary.

Sanan forcefully määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja