BlogitReseptitTietovisatHoroskooppiNauris.fiTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan fort käännös englanti-suomi

 • linnoitus
  Tiedämme kaikki hyvin, että 21. vuosisadan avoimessa maailmassa Portugali-linnoitus, Saksa-linnoitus, Puola-linnoitus tai Eurooppa-linnoitus ei ole mahdollinen. We are all well aware that Fortress Portugal, Fortress Germany, Fortress Poland or Fortress Europe is not an option in the open world of the 21st century. "Linnoitus-Euroopan" poliisivaltio on vaarallisen lähellä. The ‘Fort Europe’ police state is dangerously near. Euroopan unioni ei ole linnoitus, eikä se ole saari. The European Union is not a fort; the European Union is not an island.
 • linnake
  Eurooppa ei todellakaan saa olla linnake, mutta se ei saa myöskään vuotaa kuin seula. True, Europe must not be a fortress, but nor must it be a sieve. Lisäisin vielä, ettemme voi myöskään hyväksyä nimitystä "Euroopan linnake". I would add that we cannot accept the term 'fortress Europe' either. Linnake-Europpaan ei mahdu vapautta, turvallisuutta eikä oikeudenmukaisuutta. Fortress Europe involves neither freedom, nor security nor justice.
 • tukikohta
  Meripelastusyhdistyksen tukikohta on partiomiehistön lepo-, ruokailu- ja kouluttautumispaikka sekä hälytysten odottelupaikka.Sillan tukikohta. Palkin tukikohdat.

Sanan fort määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja