TietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatReseptitViihdeHoroskooppiBlogit

Sanan fragile käännös englanti-suomi

 • hauras
  Arvoisa puhemies, se on kuitenkin hauras sopimus. However, it is a fragile agreement. Se on hyvin helposti särkyvä alue. Se on taloudellisesti hauras. Central Asia is a vulnerable and very fragile region. Rauhanprosessi on hyvin hauras. The peace process is very fragile.
 • heikko
  Se kompromissi, johon neuvosto on päätynyt, on oikeudenmukainen mutta heikko. The compromise reached by the Council is fair but fragile. EU:n valmiiksi heikko maine perusoikeuksien suojelijana on vaarassa ja sitä on parannettava radikaalisti. The EU record on upholding fundamental rights, already fragile, is at risk and needs to improve radically. Meidän mielestämme komissio ei ole niin heikko elin, että sitä uhkaisi mureneminen sen joutuessa poliittiseen kriisiin. We believe that the Commission is not so fragile that it is in danger of being shattered by a political crisis.
 • särkyvä
  Se on hyvin helposti särkyvä alue. Se on taloudellisesti hauras. Central Asia is a vulnerable and very fragile region. Tämä liitto on nimittäin helposti särkyvä, ja mitä järkeä on siinä, että Eurooppa on talouden jättiläinen, jos se tekee niin kuin tarinan hirviö ja syö omat lapsensa? Because that alliance is fragile and what is the point in Europe being an economic giant if, like the ogre in the fable, it is now eating up its children?

Sanan fragile määritelmät

Esimerkit

 • The chemist synthesizes a fragile molecule.
 • The UN tries to maintain the fragile peace process in the region.
 • He is a very fragile person and gets easily depressed.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja