HoroskooppiTietovisatVaihtoautotBlogitTV-ohjelmatReseptitViihde

Sanan frank käännös englanti-suomi

  • frankeerata
  • frankki
  • suoraKokous oli erittäin suora ja avoin, mikä on aina hyvä asia. It was a very frank and open meeting. That is always good. Mutta nyt aion olla, kuten aina, hyvin suora ja avoin kanssanne. But now I am going to be, as always, very frank and open with you. Viimeiseksi minulla on hyvin suora vastaus herra Nicholsonille. I have one final response, and a frank one, to make to Mr Nicholson.
  • alastonSaunassa ollaan alastomina.Alaston totuus täytyy joskus kestää.Ruskakauden jälkeen alastomat koivut törröttävät alakuloa luoden.
  • avoinHaluan olla tässä asiassa täysin avoin. I will be quite frank with you here. On mielestäni hyvä asia, että presidentti Putin on niin avoin. It is good, I feel, that Mr Putin is so frank. Kokous oli erittäin suora ja avoin, mikä on aina hyvä asia. It was a very frank and open meeting. That is always good.
  • frankki
  • vilpitönHänen päätelmillään saattaa olla vilpitön perusta, mutta suoraan sanottuna ne ovat virheellisiä. He might be quite earnest in the conclusions he arrives at but frankly they are erroneous. Haluan olla vilpitön: nyt pohdittavat tarkistukset uhkaavat turmella koko mietinnön. I have to be frank: the amendments that are now on the table threaten to distort the whole report.

Sanan frank määritelmät

  • One of the Franks, a Germanic federation that inhabited parts of what are now France, the Low Countries and Germany

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja