TietovisatViihdeVaihtoautotBlogitReseptitHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan fury käännös englanti-suomi

  • kiihkoIsänmaallinen kiihko yltyi yltymistään.Saarnamiehen silmät paloivat ja hän huohotti kiihkosta saarnatessaan yhtä kiihkoissaan olevalle seurakunnalleen.
  • raivoTuhot ovat todella laajamittaisia: luonnon raivo on tuhonnut ja pyyhkäissyt mennessään kokonaisia yhdyskuntia. The scale of the damage is truly remarkable: entire communities have been destroyed and swept away by nature’s fury. Arvoisa puhemies, minun on sanottava, että sosialistien raivo saa minut ajattelemaan Oscar Wilden lausetta raivosta, jota itsensä peilistä tunnistava Caliban tuntee. Mr President, I am bound to say that the fury of the socialists reminds me of Oscar Wilde's phrase about the rage of Caliban seeing his own face in the glass. Jos Prestigen onnettomuuden avulla voidaan lisätä poliittista tietoisuutta ja kannustaa toimintaan, ei galicialaisten - eikä myöskään meidän - epätoivo ja raivo ole ollut turhaa. If the tragedy of the Prestige serves to raise political consciousness and to stimulate action, the despair and the fury of the Galician people - and ours too - will not have been in vain.
  • raivotar
  • vimma

Sanan fury määritelmät

  • A female personification of vengeance

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja