ViihdeBlogitVaihtoautotReseptitTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppi

Sanan gauge käännös englanti-suomi

 • mitata
  Nämä ovat mielestäni ne keskeiset tavat, joilla meidän pitäisi mitata huippukokouksen onnistumista tai epäonnistumista. These are the core tests, in my view, by which we should gauge the success or failure of the summit. Murhenäytelmän laajuutta voidaan mitata sillä, että se vaati kokonaisen sukupolven hengen. The scale of the tragedy can be gauged from the fact that it claimed the lives of an entire generation. Erilaisten kalastustapojen vaikutukset voidaan sitä paitsi mitata tarkkaan ainoastaan siinä tapauksessa, että myös pois heitettävä saalis puretaan. Incidentally, the impact of the various types of fishing can only be gauged accurately if the discards, too, are landed.
 • mitta
  Kappa on vanha mitta.Ota mitat tuosta ovesta.Onko sinulla metrin mittaa?
 • mittari
  Elpymisen perustava tekijä ja mittari on uusien työpaikkojen luominen. The cornerstone and gauge of recovery is the creation of new jobs. Aktiivisen työllisyyspolitiikan tuloksellisuus on lopulta se mittari, joka kertoo kykeneekö Eurooppa ratkaisemaan jälkiteolliseen yhteiskuntaan siirtymiseen liittyvän suurtyöttömyyden ongelman.The success of an active employment policy is ultimately the yardstick by which we can gauge whether Europe can solve the mass unemployment crisis of post-industrial society. Mittarin mukaan vauhti on nyt 50 km/h
 • puolinormi
 • raideleveys
  Ruotsilla ja Suomella on erilainen raideleveys. We have different gauges in Sweden and Finland. Suomella ja Venäjällä on historiallisista syistä johtuen sama raideleveys, erilainen kuin yleensä Euroopassa. Due to historical reasons, the track gauge in Finland and Russia is the same, but it is different from that in Europe in general. Markkinoiden avaaminen kilpailulle Ranskan ja Espanjan välillä ei merkitse juuri mitään, koska niin kauan kuin meillä on eri raideleveys, emme lisää tavara- tai matkustajaliikennettä. Opening the market to competition between France and Spain will mean little, because so long as we keep different track gauges we will not increase either freight or passenger traffic.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja