TietovisatHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatViihdeBlogitVaihtoautot

Sanan genuine käännös englanti-suomi

  • aitoTämä on aito poliittinen aloite. This is a genuine political initiative. Tietenkin aito kaksikielisyys on tärkeä tavoite. Of course, genuine bilingualism is an important objective. Uskoakseni tämä on aito työjärjestystä koskeva kysymys. I believe that is a genuine point of order.
  • oikeaOikea teollisuuspolitiikka on välttämätöntä. A genuine industrial policy is essential. Siitä voi tulla oikea voiman lähde, jos se perustuu todelliseen vastavuoroiseen suvaitsevaisuuteen. It may inject real dynamism into society if it is based on genuine mutual tolerance. Näiden testien on erotettava toisistaan oikea lääkitys ja suoritusta parantavat doping-aineet. Such tests must distinguish between genuine medication and performance-enhancing drugs.
  • todellinenMinulla on todellinen menettelyä koskeva pyyntö. I have a genuine procedural motion. Se oli todellinen eurooppalainen tutkimus. That was a genuine European inquiry. Miten muuten voisi todellinen parlamentti toimia, vai onko tämä todellinen parlamentti? How else can a genuine parliament function, or is this not a genuine parliament?

Sanan genuine määritelmät

Esimerkit

  • a genuine text;  a genuine production;  genuine materials; genuine friendship

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja