ReseptitHoroskooppiViihdeBlogitTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisat

Sanan gift käännös englanti-suomi

  • lahjaDemokratia on lahja meille kaikille. Democracy is a gift to us all. Se ei kuitenkaan ole vain Jumalan lahja. However, it is not just God's gift. Laajentuminen ei ole pelkästään lahja, jonka annamme niille, vaan myös lahja, jonka ne antavat meille. Enlargement is not merely a gift to them on our part. It is also a gift from them to ourselves.
  • kykyUskon vahvasti, että meidän kannattaa auttaa ihmisiä, joilta on otettu jotain pois mutta joilla on kyky nähdä ja aistia maailma eri tavalla. I have a strong belief in the value of reaching out to people from whom something has been taken, but who have been gifted with the ability to see and perceive the world differently. Teoreettisen tiedon nopea oppiminen edellyttää hyvää kykyä poimia olennainen ja jäsennellä se.Sanotaan, että monilla eläimillä on erityinen kyky havaita maanjäristyksiä ennen seismologisten laitteiden reagointia.
  • lahjakkuusEn ole matemaattinen lahjakkuus, mutta huomaan dramaattisen eron maantieliikenteen hyväksi, sen osuus on yli 95 prosenttia. I am not mathematically gifted, but I see a dramatic difference in favour of road transport, whose share is more than 95%. Lahjakkuus on vasta alku, kova työ ratkaiseeNelli on todellinen lahjakkuus.
  • lahjoittaa

Sanan gift määritelmät

  • }}

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja