Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan globally käännös englanti-suomi

 • globaalisti
  Tästä syystä meidän on ajateltava globaalisti ja toimittava paikallisesti. This is why we need to think globally and act locally. Globalisoitunut maailma, jota koettelee globaali kriisi, tarvitsee globaalisti merkittävää Eurooppaa. A globalised world, facing a global crisis, which needs a globally relevant Europe. EU: n tulee ottaa asia esille seuraavalla WTO-neuvottelukierroksella, koska siitä pitää sopia globaalisti. The EU must present the matter at the next round of WTO talks, as the issue should apply globally.
 • joka paikassa
 • kaikkialla
  Päästöt kasvavat kaikkialla maailmassa, ja aikaa on vähän. Emissions are rising globally and time is short. Tästä syytä kansanterveysjärjestöt ovat siitä yhä huolestuneempia kaikkialla maailmassa. This justifies the growing concern globally of public health organisations. Ampuma-aseväkivallan laajuus kaikkialla maailmassa on valtava, niin kuin myös sen aiheuttama inhimillinen kärsimys. The extent of firearm violence globally is enormous, as is the human suffering.
 • maailmanlaajuisesti
  Kaikki ajattelevat maailmanlaajuisesti, kukaan ei halua toimia paikallisesti. We all think globally, nobody wants to act locally. Komission jäsen Mandelson on pyrkinyt katsomaan asiaa maailmanlaajuisesti. Commissioner Mandelson has tried to look at it globally. Vesi ja ilma ovat ihmisille yhteisiä paitsi EU:ssa myös maailmanlaajuisesti. We share these in the EU and, indeed, globally.

Sanan globally määritelmät

 • In all places or situations
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja