BlogitTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiViihdeVaihtoautotTietovisat

Sanan gold käännös englanti-suomi

 • kulta
  Tärkeä aihe meille on myös kulta. We are also keen on the idea of gold. Suuri osa tästä romusta sisältää enemmän kultaa ja hopeaa kuin kulta- tai hopeakaivoksen malmi. Much of this scrap contains higher levels of gold and silver than is contained in the ore in a gold or silver mine. Nyt meidän on muistettava yksi tieteellinen tosiasia: kulta ei liukene muihin nesteisiin kuin syanidiin. Now we have to remember one scientific fact; gold does not dissolve in liquids other than cyanide.
 • kultainen
  Kultainen eurokolikko voisi niin ollen jatkaa tätä hyvää perinnettä. A euro coin made of gold can therefore continue this laudable tradition. Annoimme isälle 50-vuotislahjaksi kultaisen kynän.Olit todella kultainen, kun autoit minua.
 • kullanetsijä
 • kullanhuuhtoja
 • kullankaivaja
 • kullankeltainen
 • kullanvärinen
 • kultakolikko
  Toisessa tarkistuksessa ehdotetaan, että otetaan käyttöön 100 euron kultakolikko keräilijöitä varten. The second amendment is a proposal to introduce a gold 100 euro coin for collectors. Me haluamme, että on olemassa sadan euron kultakolikko, joka luo yhteyden vanhoihin perinteisiin ja jonka avulla toisaalta pienennetään Euroopan kultavarantoja, kuten olemme täällä esittäneet. We want there to be a 100 euro gold coin, which would continue old traditions and at the same time, as we have argued here, reduce Europe's gold reserves. Euro-kultakolikko voi osaltaan auttaa lisäämään myös luottamusta rahaliittoon vakautta luovana yhteisönä, mikä on varmasti tärkeä perustelu. A gold euro coin can also help to build confidence in the stable foundations of monetary union. That is certainly an important reason.

Sanan gold määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja