HoroskooppiVaihtoautotBlogitTietovisatReseptitTV-ohjelmatViihde

Sanan good käännös englanti-suomi

 • hyväTämä on hyvä, mutta ei tarpeeksi hyvä. That is good, but it is not enough. En sanoisi, että todella hyvä, mutta hyvä. I would not say very good, but I would say good. Se on erittäin hyvä kuva ja erittäin hyvä esimerkki! This is a very good image and a very good example!
 • eteväEU on etevä toimivaltuuksiensa venyttämisessä ja byrokraattisen koneistonsa kasvattamisessa, mutta sillä ei ole paljoakaan annettavaa, kun on kyse aktiivisuudesta tai menoista. The EU is very good at extending its competences and adding to its bureaucratic apparatus but has little to show for its activity and expenditure. Maanantaina etevät shakinpelaajat kokoontuivat puistoon.
 • hauskaArvoisa puhemies, on aina hauska nähdä komission jäsentä Frattinia. Mr President, Commissioner Frattini, it is always good to see you. Kyseessä on hauska esimerkki toiveajattelusta, mutta ehdotus on liian hyvä ollakseen totta. It is a nice example of wishful thinking, but it is too good to be true. Oli hauska kuulla puheenjohtajavaltio Ruotsin kertovan tavoitteista täällä tänään. It was good to hear of the ambitions of the Swedish Presidency here today.
 • hyödykeTämä osoittaa, että terveys on maailmanlaajuinen hyödyke. This shows that health is a global public good. Taajuudet ovat kuitenkin niukka luonnonvara ja ennen kaikkea julkinen hyödyke. However, the spectrum is a scarce resource and, above all, it is a public good. Yhtiö, sen sijaintipaikka ja siten koko alue on näin vain kaupallinen hyödyke. The company, its location and the entire region are thus reduced to commercial goods.
 • kauppatavaraKuten edellinen puhuja totesi, ihmisruumis ei ole kauppatavara. As the previous speaker said, bodies are not commercial goods. Niin kuin täällä on sanottu, veri tai sen komponentit eivät voi olla kauppatavara. As has been said here, blood or its components cannot be commercial goods. Energia ei ole mikä tahansa kauppatavara, ja sille on varattava erityiskohtelu. Energy is not like other goods for sale and must be treated as a special case.
 • kivaOlen tutustunut moniin kivoihin ihmisiin tänä kesänä.Lapsena oli aina kiva mennä Linnanmäelle.kivan näköinen
 • mukavaPuheenjohtajavaltio Tanskan kanssa on ollut mukava tehdä töitä. The Danish presidency has been good to work with. On mukava nähdä jäsen Cohn-Benditia kaikkien näiden vuosien jälkeen. It is good to see Mr Cohn-Bendit after all these years. On aina mukava kuulla ihmisistä, jotka ovat hyviä työssään. I always like hearing about people who are good at their job.
 • pukeaPuin vaatteet päälleni.Pue lapset lämpimästi.Tuo mekko pukee sinua.
 • taitavaOlette taitava viestijä – kaikki tietävät sen. You are a good communicator – everyone knows that. EU on oikein taitava suoltamaan lakeja: on avoimen selvää. The EU is very good at churning out laws: is transparently obvious. Komissio on hyvin taitava kehittelemään uusia ideoita, mutta vähemmän taitava käsittelemään näitä ideoita, kun niitä toteutetaan. The Commission is very good at developing new ideas but less good at managing these ideas once they are up and running.
 • tavaraArvoisa komission jäsen, terveydenhuolto ei ole tavara. Commissioner, healthcare is not a good. Toinen kysymykseni koskee raskaita tavara-ajoneuvoja. My other question concerns heavy goods vehicles. Sillä edistetään nopeaa paluuta kasvuun tavara-alalla. This will contribute to a rapid return to growth in the goods sector.
 • terveellinenLisäksi vihannesten syöminen lapsuudesta asti on terveellinen tapa, joka säilyy läpi elämän. Furthermore, eating vegetables from childhood is a good habit that continues throughout life. Terveellinen ravinto ja liikunta sekä hyvä yleinen koulutustaso ovat erityisen tärkeitä. Healthy nutrition and exercise and a good level of general education are particularly important. Hyvinvoinnista osalliseksi pääseminen, terve ympäristö ja terveellinen työympäristö lienevät parhaita investointeja hyvän tulevaisuuden varalle. Participation in prosperity, a healthy environment and healthy working conditions are by far the best investments for a good future.

Sanan good määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2022 Ilmainen Sanakirja