VaihtoautotTV-ohjelmatReseptitTietovisatHoroskooppiNauris.fiBlogit

Sanan gratuitous käännös englanti-suomi

 • aiheeton
  On kuitenkin paljon ohjelmistoja, jotka on suunnattu aikuisille ja joille on tyypillistä lähes aiheeton väkivallan käyttö. There is, nonetheless, a huge amount of software that is aimed at adults and is characterised by an almost gratuitous use of violence.
 • ilmainen
  Ilmaista lounasta ei olekaan.
 • perusteeton
 • tarpeeton
  Poliittinen ahdistelu, tarpeeton väkivalta, nälänhätä, kärsimykset ja monien kansalaisten kuolemat ovat Mugaben viimeisimpiä ”töitä”, joiden pitää siirtyä historian kirjoihin. The political persecution, gratuitous violence, hunger, suffering and the deaths of many citizens are Mugabe's recent 'work', which need to go down in the annals of history.
 • vastikkeeton
 • turha
  Lakiehdotukseen tekemäni tarkistus, joka koskee myötäävien suojarakenteiden suunnittelua ja asettamista "mustille" osuuksille, ei ole siis turha. My amendment of the legislative proposal on the design and placing of these soft protective barriers at these black spots is not therefore gratuitous. Se on täysin turha provokaatio ja hävytön ele alankomaalaisia ja laajemmin kaikkia niitä eurooppalaisia äänestäjiä kohtaan, jotka eivät halua eurooppalaista supervaltiota. It is in fact a gratuitous provocation and it is sticking two fingers up at the Dutch voters and, by extension, all European voters who want nothing to do with a European superstate. Turha ostaa koko ajan lisää turhaa tavaraa!

Sanan gratuitous määritelmät

Esimerkit

 • gratuitous violence
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja