TV-ohjelmatVaihtoautotBlogitNauris.fiReseptitTietovisatHoroskooppi

Sanan grow käännös englanti-suomi

 • kasvaa
  Suo kasvaa turvetta vuosittain saman verran kuin metsä puuta. Peat bogs grow peat at the same rate annually as forests grow wood. Maailman väestö kasvaa koko ajan. The world's population is growing. Se on liian iso ja kasvaa edelleen. It is too big and it keeps growing.
 • kasvattaa
  Mutta hyvät kollegat, tilannehan on se, että meriä emme voi kasvattaa, näistä kahdesta elementistä me voimme kasvattaa vain metsiä. But, ladies and gentlemen, the situation is such that we cannot grow seas: of the two we can only grow forests. Tämä kasvattaa luottamusta talouteen. Economic confidence will grow. Näinkö me haluamme talouttamme kasvattaa? Is this how we want to grow economically?
 • aiheutua
 • lisääntyä
  Näiden maiden olemassa olevien valtuuskuntien merkitys kasvaa ja niiden aktiivisuuden tulee lisääntyä. The importance of the existing delegations from these countries is growing, and they must become more active. Maidon tuotanto väheni mutta kananmunien tuotanto lisääntyi vuosina 2001—2004.Maan alkuperäisille eläimille ei enää meinannut riittää ruokaa kun kaniinit lisääntyivät räjähdysmäisesti ja söivät kaiken.
 • suureta
 • tulla
  Tuemme myös edelleen Georgiaa sen pyrkimyksissä tulla vahvemmaksi. We will also continue to support Georgia in its efforts to grow stronger. Koska siten myös jokainen yksittäinen valtio voi tulla huomattavasti voimakkaammaksi. Because with it, each individual state can also grow considerably stronger. Myös heillä on oikeus kehittyä ja tulla terveiksi aikuisiksi niin sielultaan kuin ruumiiltaan. They also have the right to grow up to become healthy adults, both in body and soul.
 • viljellä
  Ainoa asia, jonka he tietävät, on viljellä lisää elintarvikkeita. The only thing they know they can do is to grow more food. Niiden maiden, jotka eivät voi viljellä säiliörehumaissia, olisi saatava oikeudenmukaista korvausta. Countries which cannot grow silage maize should receive fair compensation. Ryhmä esittää, että määrärahat pantaisiin syrjään, kunnes unikonviljely lopetetaan ja aletaan viljellä laillisia maataloustuotteita. They suggest putting an amount aside until they stop growing poppies and start growing legal agricultural products.

Sanan grow määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2020 Ilmainen Sanakirja