ViihdeReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatBlogitTietovisatVaihtoautot

Sanan guarantee käännös englanti-suomi

 • taata
  . (EN) Olen pahoillani, mutta en voi taata sitä. I am afraid I cannot guarantee that. On välttämätöntä taata henkilöstön oikeudet. It is vital to guarantee their rights. Sitä ei kuitenkaan valitettavasti voida taata. Unfortunately, that cannot be guaranteed.
 • takuu
  Takuu EIP: lle lainoista aiheutuvien tappioiden varalta Guarantee against losses for EIB loans Koulutus on nuorten tulevaisuuden takuu. Education guarantees a future for young people. Se on myös sen uskottavuuden keskeinen takuu. It is even a crucial guarantee of its credibility.
 • varmistaa
  Miten tämä voidaan varmistaa talousarviossa? How could this be guaranteed within the budget? Olen sitä mieltä, että se varmistaa riittävän tasapuolisuuden. I believe this guarantees sufficient impartiality. On välttämätöntä varmistaa elintarviketurvallisuuden korkea taso. It is essential to guarantee a high level of food safety.
 • lupaus
  Yksi selitys on se, että Irlantilaisille annettiin lupaus. One reason is that the Irish were given a guarantee. Länsi-Balkanin vakauden todellinen tae on aito lupaus yhdentymisestä Eurooppaan. The true guarantee of stability in the West Balkans is the authentic promise of European integration. tulevaisuuden lupaus
 • luvata
  En voi luvata teille tämän enempää. I cannot guarantee more that this. Ne ovat tuottavampia ja voivat siksi jopa luvata työpaikkatakuita. They are more productive and therefore even able to give job guarantees. En voi luvata, että tämä kompromissi on yhtä kunnianhimoinen kuin te haluaisitte sen olevan. I cannot guarantee that this compromise will be as ambitious as you would like.
 • takaaja
  Olkaamme rehellisiä itseämme kohtaan. Se on ollut Euroopan vakauden takaaja. Let there be no mistake about it, this was our guarantee of stability in Europe. Ei pidä unohtaa, että inhimillinen pääoma on yrityksen toiminnan perusta ja hyvien tulosten takaaja. We must not forget that it is human resources which make a company function at its base and guarantee it good results. Nato on edelleen paitsi euroatlanttisen vakauden ja turvallisuuden keskeinen takaaja myös olennainen kehys liittouman toimille. NATO remains not only the fundamental guarantee of Euro-Atlantic stability and security, it is the essential framework for coalition operations.
 • takaus
  Venäjän lainojen takaukset mahtuvat tämän vuoden kiintiöön, vaikka 100 prosentin takaus viekin siitä suuremman osan kuin 65 prosentin takaus. The guarantees in respect of the loans to Russia fit into this year' s envelope even though the 100% guarantee takes a larger part of it than a 65% guarantee would. Jos sen täytyy lisäksi saada pankin hyväksymä takaus, se tulee myös hyvin kalliiksi. If the bill also needs to be guaranteed and accepted by a bank, then this becomes an expensive business. Tosiasiassa EU:n takaus on kantanut myös osan taloudellisesta riskistä, koska näitä kahta eri tekijää ei voi erottaa selkeästi toisistaan. In fact, the EU guarantee has also borne part of the financial risk, as these two different factors cannot be clearly distinguished from one another.
 • Takuu
  Takuu EIP: lle lainoista aiheutuvien tappioiden varalta Guarantee against losses for EIB loans Koulutus on nuorten tulevaisuuden takuu. Education guarantees a future for young people. Se on myös sen uskottavuuden keskeinen takuu. It is even a crucial guarantee of its credibility.
 • takuunantaja

Sanan guarantee määritelmät

 • Anything that assures a certain outcome
 • A legal assurance of something, e.g. a security for the fulfillment of an obligation
 • The person to whom a guarantee is made
 • To give an assurance that something will be done right
 • To make something certain

Esimerkit

 • Can you give me a guarantee that he will be fit for the match?
 • The cooker comes with a five-year guarantee.
 • The long sunny days guarantee a good crop.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja