ReseptitTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiNauris.fiVaihtoautotBlogit

Sanan guideline käännös englanti-suomi

 • ohje
 • ohjenuora
  Näin ollen mahdollinen oikaisukirjelmä on neuvostolle ja parlamentille melko määräävä ohjenuora. A possible amendment for the Council and the Commission will then be a rather binding guideline. Toinen ohjenuora on, että meidän on asetettava laatutakeet palveluille, joita tarjotaan rajojen yli liikuttaessa. The second guideline we need to lay down is quality assurance of the services provided during cross-border movements. Ensimmäinen ohjenuora koskee menettelyjä ja periaatteita parannettaessa yhteistyötä ja toimintatapoja kansainvälisissä rahoitusalan kriiseissä. The first guideline concerns the procedures and principles for improving cooperation and conduct in international financial crises.
 • suositus
  Mikäli oikein muistan, on WHO: n antama suositus 25. So far as I can remember, the WHO guideline is 25. Suuntaviivat on nyt määritelty ja suositus on pöydällä. Now the main guidelines have been defined and the recommendation is there on the table. Komission joitakin viikkoja sitten antama suositus verkkosivujen saavutettavuutta koskevista suuntaviivoista on tästä toinen esimerkki. The accessibility guidelines recommendation from the Commission a few weeks ago is another example here.
 • suuntaviiva
  Haluamme, että suuntaviiva 22 poistetaan. We want Guideline No 22 to be deleted. Suuntaviiva 5: työmarkkinoiden joustavuus. Guideline No 5: labour market flexibility. Suuntaviiva 13: sellaisten sääntelyyn liittyvien, kaupallisten ja muiden esteiden raivaaminen, jotka estävät kilpailua kohtuuttomasti. Guideline No 13: the removal of regulatory, commercial and other obstacles which hinder competition unduly.
 • apuviiva
 • linjaus
  Tämä on merkittävä rajaus ja linjaus. This provides significant parameters and policy guidelines. Sen sijaan ainoa unionista tuleva tosiasiassa vaikuttava linjaus on vakaus- ja kasvusopimus, joka vaikuttaa päinvastaisesti ja pukee jäsenvaltiot pakkopaitaan. Instead, the only guidelines originating from Europe that carry real weight are found in the Stability and Growth Pact, which does the opposite and puts them in a straitjacket. Uuden tien linjaus on merkitty maastoon

Sanan guideline määritelmät

Esimerkit

 • He considered the Ten Commandments more a guideline than a requirement.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja