BlogitTietovisatVaihtoautotReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatViihde

Sanan hall käännös englanti-suomi

  • saliOletteko nähnyt, Viktor, mihin meidän arvossa pitämämme symbolit on tässä salissa sijoitettu? Have you seen, Viktor, where the symbols that we cherish are placed in this hall? Olen iloinen, että komission jäsen Špidla on myös salissa. I am pleased that Commissioner Špidla is also in the hall. Moskeija oli valtava; suurempi kuin tämä sali mutta ei yhtä kaunis. It was a huge mosque, bigger than this hall, though not as beautiful.
  • kartanoLapset juokivat ja telmivät kartanolla.
  • asuntolaAsuntolat ovat yleensä tosi huonoja paikkoja asua. Niissä asuu paljon ihmisiä.alkoholi- ja huumevieroituksen läpikäyneitten asuntolavapautuneiden vankien asuntola
  • eteinenvasen eteinen ja oikea kammio
  • halliOlen kuunnellut hyvin tarkasti, mitä jäsen Daviesilla ja jäsen Hallilla oli sanottavana. I listened very carefully to what Mr Davies and Mr Hall had to say. Kiitän esittelijä Hallia hänen kattavasta mietinnöstään ja suosittelen sitä kollegoilleni. I thank Ms Hall for her wide-ranging report and I commend it to colleagues. kirjallinen. - (SV) Fiona Hallin mietintö käsittelee erittäin tärkeää asiaa. in writing. - (SV) Fiona Hall's report concerns an extremely important subject.
  • käytäväLamellitalon lamellit on yhdistetty käytävillä.Maanpinnalle ruokailemaan tulleet kastemadot pujahtavat häirittäessä maanalaiseen käytäväänsä.

Sanan hall määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja