VaihtoautotTV-ohjelmatNauris.fiBlogitTietovisatHoroskooppiReseptit

Sanan happily käännös englanti-suomi

 • iloisesti
  Mutta me vain tuotamme iloisesti edelleen. Yet we happily go on producing. Tämä periaate mainitaan sopimuksissa ja verkkosivustoilla, ja sitä toistellaan iloisesti usein ja monissa paikoissa. This principle is stated in the treaties, on websites and is happily cited often and in many places. Ihmiset ja yritykset sijoittavat iloisesti aikaa ja rahaa toivossa löytää tuote - tässä tapauksessa musiikkituote - josta ihmiset pitävät ja jonka he haluavat ostaa. People and companies happily invest time and money in the hope of finding a product - in this case, music - that people will like and want to buy.
 • onneksi
  Onneksi voimme nyt puhua heistä. Happily now we can discuss them. Onneksi se on oikealla tiellä. Happily, it is on the right lines. Onneksi on monia, jotka ymmärtävät tämän. Happily, there are many who realise this.
 • halukkaasti
  Rutja söi halukkaasti, hänelle oli tullut roima nälkä kirkolla käynnin aikana.Hänen huulensa ottivat suudelman halukkaasti vastaan.
 • onnellisesti
  Valititteko, kun Euroopan komissio aloitti Libyan kanssa neuvottelut puitesopimuksesta, joka oli määrä tehdä onnellisesti tänä vuonna? Did you complain when the European Commission started negotiations for a framework agreement with Libya and which were on course to be happily completed this year?

Sanan happily määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja