ViihdeReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitTietovisat

Sanan hastily käännös englanti-suomi

  • hätäisestiEurooppalaisen rikosoikeudellisen järjestyksen luominen ei saa toteutua liian hätäisesti. European criminal law should not be created too hastily. Mihin tämä hätäisesti laadittu politiikka perustuu? What is the reasoning behind this hastily cobbled-together policy? Minun on sanottava komissiolle, että ENP laadittiin hieman hätäisesti. ENP policy was conceived somewhat hastily, I have to say to the Commission.
  • kiireestiPahoittelen, että koko hanke on hoidettu niin kiireesti. I regret the fact that this whole undertaking was conducted so hastily.
  • nopeastiOn tärkeää, että tätä keskustelua ei vältetä ja on aivan yhtä tärkeää, että asiassa ei edetä liian nopeasti. It is important not to avoid this debate but equally important not to decide too hastily. Arvoisa puhemies, tämä mietintö oli laadittava hyvin nopeasti ja ehkä se on johtanut siihen, että se on jossain määrin yleinen. Madam President, this report had to be produced hastily, and that may be the reason for its general nature. Komissio toimi mielestäni tässä tapauksessa varsin hätäisesti, ja tämä johti nopeasti ehdotukseen GSP+-etuuksien väliaikaisesta poistamisesta. The Commission, in my view, acted rather hastily in this case, and this quickly gave rise to the proposal to suspend the GSP+.

Sanan hastily määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja