BlogitHoroskooppiTV-ohjelmatNauris.fiTietovisatReseptitVaihtoautot

Sanan healthy käännös englanti-suomi

 • terve
  Terve yksilö on terveen yhteiskunnan ehdoton edellytys. A healthy individual is a sine qua non for a healthy society. Siksi meille on tärkeää, että euro on terve ja euroalue on terve. This is why it is important for us to have a healthy euro and a healthy euro area. Vain jos talous on terve, voimme satsata ympäristöön. Only if the economy is healthy can we invest in the environment.
 • terveellinen
  Terveellinen eläinrehu on edellytys eläinten terveydelle ja siten myös terveellisille elintarvikkeille. Healthy feed is a precondition for healthy animals and thereby also for healthy foodstuffs. Maito on arvokas ja terveellinen elintarvike. Milk is a valuable and healthy food. Sen terveellinen perusta on myös kiistaton. The healthy basis of the diet is also undeniable.
 • hyvinvoiva
  Kilpailukyky, hyvinvoiva Eurooppa, ei ole mitään utopiaa. Competitiveness and a healthy Europe are not a Utopian dream.
 • kunnollinen
  Meillä on siten kunnollinen 700 miljardin euron mekanismi, jolla tarjotaan lainoja parhaalla korolla ja tiukkojen ehtojen mukaisesti vaikeuksissa oleville euroalueen valtioille. We will thus have a healthy EUR 700 billion mechanism for providing loans, at the best rate and under strict conditions, to euro area countries in difficulty. kunnollinen tilitoimistokunnolliset kengät
 • reilu
  Puola haluaa toimia isäntämaana vuoden 2012 Euroopan mestaruuskilpailuissa, joissa reilu peli ja terve kilpailu ovat voittajia. Poland wants to host the European championships in 2012, at which the principle of fair play and healthy competition will triumph. "pankkialan (...) rakenneuudistus voidaan toteuttaa niin, että alan reilu ja terve kilpailu säilyy myös jatkossa". 'ensure that the restructuring of the banking sector is done in a way which will ensure fair and healthy competition in the sector for the future'. Siten seuraamalla näitä suuntaviivoja reilu peli, urheilu, terve nuoriso nuoriso-ohjelmat kulkevat arvoisan parlamentin jäsen toivomaan suuntaan. Consequently, moving in these directions - fair play, sport and healthy young people - youth programmes will be taking the direction that you would like to see, Mr Andersson.

Sanan healthy määritelmät

Esimerkit

 • He was father to three healthy kids
 • A healthy diet and exercise can help to maintain proper weight
 • a healthy respect for authority
 • Sam unwrapped the sandwich and took a healthy bite out of the middle
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja