TV-ohjelmatVaihtoautotBlogitViihdeTietovisatReseptitHoroskooppi

Sanan here and there käännös englanti-suomi

  • siellä täällä
    Riskitarkastuksia tehdään siellä täällä. There are some risk controls here and there. Siellä täällä on vielä pieniä ongelmia. There are a few small problems here and there. Se, että siellä täällä on tyhjiä penkkejä, ei ole merkityksellistä. The fact that there are spaces here and there is of no interest.
  • siellä täällä sinne tänne
  • sinne tänne
    Se tarkoittaa tarpeettoman korkeita liikennekustannuksia; se tarkoittaa lastitta, tyhjinä kulkevia kuorma-autoja kulkemassa sinne tänne. It means unnecessarily high transport costs; that means unladen, empty lorries going here and there. Huomattava kasvu synnyttää ongelmia. Tämä on selvää jo nyt, ja näitä ongelmia ei voida ratkaista pelkästään rakentamalla sinne tänne uusia lentokenttiä. The spectacular growth will create problems, which is obvious now already, and they cannot be solved simply by building new airports here and there. On totta, että sinne tänne on esitetty joitakin tarkistuksia, jotka koskevat Equal-ohjelmasta saatuja kokemuksia, sukupuolten tasa-arvoa, köyhyyden torjuntaa ja vammaisia.It is true that some amendments have been introduced, here and there, to cover the experience of the Equal Programme, gender equality, the fight against poverty and disability issues.

Sanan here and there määritelmät

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja