ReseptitTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotHoroskooppiViihdeTietovisat

Sanan hidden käännös englanti-suomi

 • kätketty
  Tämä on suuri ongelma, koska se on kätketty ongelma, johon on vaikea päästä käsiksi. It is a hidden problem and therefore not easily located. Varovaista ja lähes lukukelvotonta tietoa, joka on kätketty pakkauksen takapuolelle. A tiny piece of difficult-to-read information, hidden on the back of the product wrapper. Miljoonia sivuja historiaa on kätketty salaisiin arkistoihin, jotka ovat edelleen Moskovassa. Millions of pages of history have been kept hidden in the secret archives that still exist in Moscow.
 • piilevä
  Toinen piilevä ongelma on syntyvyyden yhteiskunnallinen jakautuminen. Another hidden problem is the social composition of births. Se on ollut piilevä vahinko, ja vahinkoa kärsineiden ihmisten on täytynyt itse osoittaa, että heille on aiheutunut vahinkoa. It was a hidden defect and the people who have been injured have to prove this themselves. Sellaisenaan online-rahapelitoiminta on kuitenkin piilevä ongelma ja kasvava ongelma. As it is, however, online gambling is a hidden problem and it is a problem that is growing.
 • piilo-
  Puhujat, myös puhemies, ovat käyttäneet usein häpeämättä näitä traagisia ja kohtalokkaita tapahtumia edistääkseen piilo-ohjelmaansa: taistelua eurooppalaisen supervaltion puolesta. The speakers, including the President himself, have often shamelessly used these tragic and fateful events to promote a hidden agenda: the fight for a European superstate.
 • piilotettu
  Onko meidän tultava paikalle aseenamme takataskuun piilotettu 272 artikla? Do we have to come armed with Article 272 hidden up our sleeve? Toivottavasti tuo summa on piilotettu jollekin komission tilille. One hopes that it is hidden somewhere in the Commission accounts. Nyt varoitukset on ovelasti piilotettu asettelulla tai värillisellä pakkauksella. At present, warnings are cleverly hidden by displays or coloured packaging.
 • piilossa
  Mutta nimenomaan tiedeyhteisössä ongelma on ollut pitkään piilossa. But precisely in the scientific community it has long been hidden. Tällä keskustelulla on toinenkin, piilossa oleva puoli, jonka haluan nyt mainita. There is another hidden side to this debate, which I would now like to mention. Vahvojen perinteiden mukaisesti perheväkivalta on aina pidetty piilossa suljettujen ovien takana. Strong traditions have always kept domestic violence hidden behind closed doors.
 • piiloutunut
  Parlamentti on oikeastaan piiloutunut asiantuntijaryhmän selän taakse ja antanut viedä itseltään poliittisen mahdollisuuden. Parliament has really hidden behind the skirts of the Wise Men and has thus let a political opportunity slip.

Sanan hidden määritelmät

Esimerkit

 • hidden treasure; hidden talents

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja